Floki Inu
Altcoin

Ontwikkelingsteam Floki Inu onthult innovatieve toekomstplannen

Het team achter de hondenthema cryptomunt Floki Inu heeft zijn plannen voor het komende jaar onthuld met een ambitieuze roadmap die zich richt op het toevoegen van nuttige functionaliteiten en uitbreiding van het ecosysteem.

Belangrijke hoogtepunten uit de aankondiging omvatten de introductie van gereguleerde digitale bankrekeningen die gebruikers kunnen openen en financieren met Floki Inu-tokens (FLOKI), integratie met het Venus gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocol, de lancering van een Floki-betaalkaart, en de uitrol van het Valhalla-mainnet.

Diverse nieuwe functies zullen ondersteund worden

Deze digitale bankrekeningen, ontwikkeld in samenwerking met een nog onbenoemd gelicentieerd fintech-bedrijf werkzaam in landen als Canada, Spanje, Dominica, Australië, en de Verenigde Arabische Emiraten, zullen functies ondersteunen zoals SWIFT-betalingen en Single Euro Payments Area International Bank Account Numbers (SEPA IBAN’s).

De introductie van Floki-betaalkaarten zal gebruikers de mogelijkheid bieden hun digitale bankrekeningen te verbinden met debetkaarten. Dit faciliteert een eenvoudige en veilige manier om FLOKI-tokens te gebruiken voor transacties in conventionele valuta’s zoals de euro en de Amerikaanse dollar. Het doel van deze initiatieven is om traditionele bankdiensten toegankelijker te maken voor een groter publiek en de acceptatie en het nut van cryptocurrency te vergroten.

Verbeteren van de liquiditeit en bruikbaarheid

Als onderdeel van hun strategie om liquiditeit en bruikbaarheid te verbeteren, plant Floki Inu ook om zijn FLOKI-token op de Venus Core Pool te plaatsen, waardoor tokenhouders de mogelijkheid krijgen om te lenen tegen verschillende activa zoals Maker (DAI), Circle’s USDC stablecoin, BNB, en Ether (ETH).

De aankondiging bevat verder plannen voor de lancering van een cross-chain handelsbot op Telegram en Discord, gedreven door het FLOKI-token, waarbij een deel van de gegenereerde vergoedingen zal worden gebruikt om FLOKI-tokens terug te kopen en te vernietigen. Dit draagt bij aan een deflatoire druk op het token.

Een ander belangrijk onderdeel van de roadmap is de lancering van Valhalla, Floki Inu’s metaverse game, die zal draaien op het mainnet. Valhalla belooft een meeslepende ervaring met on-chain gaming-functies, een PlayToEarn-systeem, aanpasbare NFT’s, en een uitgebreide open wereld.

Waarschuwingen van de Hong Kong SFC

De aankondiging komt te midden van waarschuwingen van de Hong Kong Securities and Futures Commission (SFC) over het ‘Floki Staking Program’ en het ‘TokenFi Staking Program’, waarin rendementen van 30% tot meer dan 100% worden beloofd zonder de benodigde goedkeuring voor verkoop in Hong Kong.

Met deze reeks initiatieven zet Floki Inu grote stappen naar het vergroten van de toegankelijkheid en het nut van cryptocurrencies, en versterkt het zijn positie in het snel evoluerende digitale financiële landschap.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Floki of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog 8 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Stripe zet volledig in op cryptocurrency met nieuwe Avalanche integratie
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?