Terra luna
Exchange

Ook Binance en FTX steunen Terra 2.0

Steeds meer crypto exchanges zeggen hun steun toe aan de aanstaande herlancering van Terra nu het voorstel om een nieuwe blockchain te lanceren aangenomen is door de community.

Bijna alle grote crypto exchanges ondersteunen het nieuwe Terra project

Gisteren bracht Newsbit al naar buiten dat HitBTC het nieuwe Terra project zou gaan ondersteunen. Vandaag sluiten nog veel meer grote crypto exchanges zich hierbij aan. Bijna alle grote crypto exchanges, waaronder Binance, FTX, Crypto.com, Huobi, Bitfinex, Bybit, Gate io, Bitrue en Kucoin hebben hun steun toegezegd voor de aangepaste versie van de onlangs ingestorte Terra-blockchain.

De grootste van allemaal, Binance, verklaarde dat het nauw samenwerkte met het Terra-team aan het herstelplan, terwijl FTX aankondigde dat het de nieuwe LUNA-airdrop zou ondersteunen en de LUNA- en UST-markten zou opschorten.

Veel crypto exchanges, waaronder Bybit, Kucoin, Binance en Crypto.com uitte hun steun voor Terra 2.0 binnen enkele minuten nadat het voorstel was aangenomen, wat bevestigde dat gebruikers met LUNA-tokens op hun exchange-wallets zouden worden opgenomen in de airdrop. Do Kwon verklaarde op Twitter dat hij geen contact had opgenomen met exchanges om de nieuwe LUNA-tokens te listen.

Wat houdt het nieuwe Terra 2.0 project in?

De aankondigingen van de crypto exchanges volgen op het aannemen van “proposal 1623”. Dit voorstel was ingediend door de CEO van Terraform Labs genaamd Do Kwon. Het voorstel is een poging van Kwon om het gecrashte Terra-ecosysteem nieuw leven in te blazen.

Uit het voorstel blijkt dat Terraform Labs een nieuwe blockchain zal gaan implementeren genaamd Terra 2.0. Hierbij zal de oudere ingestorte blockchain blijven bestaan met de naam “Terra Classic”. Het nieuwe Terra ecosysteem zal geen UST-stablecoin bevatten.

Terra 2.0 zal naar verwachting op 27 mei 2022 live gaan, waarna de airdrop van nieuwe LUNA-tokens zal worden verwerkt, volgens een aankondiging van Terra vandaag.

Exchange nieuws

Mede-oprichter van QuadrigaCX wordt geconfronteerd met kritisch onderzoek naar contant geld en goudbezit
Cryptomarkt onder druk na besluit voortzetting rechtszaak Coinbase
FTX in strijd tegen waardering ‘Sam Coins’ in faillissementszaak
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen