Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Ook Binance en FTX steunen Terra 2.0

Steeds meer crypto exchanges zeggen hun steun toe aan de aanstaande herlancering van Terra nu het voorstel om een nieuwe blockchain te lanceren aangenomen is door de community.

Bijna alle grote crypto exchanges ondersteunen het nieuwe Terra project

Gisteren bracht Newsbit al naar buiten dat HitBTC het nieuwe Terra project zou gaan ondersteunen. Vandaag sluiten nog veel meer grote crypto exchanges zich hierbij aan. Bijna alle grote crypto exchanges, waaronder Binance, FTX, Crypto.com, Huobi, Bitfinex, Bybit, Gate io, Bitrue en Kucoin hebben hun steun toegezegd voor de aangepaste versie van de onlangs ingestorte Terra-blockchain.

De grootste van allemaal, Binance, verklaarde dat het nauw samenwerkte met het Terra-team aan het herstelplan, terwijl FTX aankondigde dat het de nieuwe LUNA-airdrop zou ondersteunen en de LUNA- en UST-markten zou opschorten.

Veel crypto exchanges, waaronder Bybit, Kucoin, Binance en Crypto.com uitte hun steun voor Terra 2.0 binnen enkele minuten nadat het voorstel was aangenomen, wat bevestigde dat gebruikers met LUNA-tokens op hun exchange-wallets zouden worden opgenomen in de airdrop. Do Kwon verklaarde op Twitter dat hij geen contact had opgenomen met exchanges om de nieuwe LUNA-tokens te listen.

Wat houdt het nieuwe Terra 2.0 project in?

De aankondigingen van de crypto exchanges volgen op het aannemen van “proposal 1623”. Dit voorstel was ingediend door de CEO van Terraform Labs genaamd Do Kwon. Het voorstel is een poging van Kwon om het gecrashte Terra-ecosysteem nieuw leven in te blazen.

Uit het voorstel blijkt dat Terraform Labs een nieuwe blockchain zal gaan implementeren genaamd Terra 2.0. Hierbij zal de oudere ingestorte blockchain blijven bestaan met de naam “Terra Classic”. Het nieuwe Terra ecosysteem zal geen UST-stablecoin bevatten.

Terra 2.0 zal naar verwachting op 27 mei 2022 live gaan, waarna de airdrop van nieuwe LUNA-tokens zal worden verwerkt, volgens een aankondiging van Terra vandaag.

Exchange nieuws

Coinbase heeft serieuze problemen met werknemers die handelen met voorkennis Coinbase heeft serieuze problemen met werknemers die handelen met voorkennis
Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid” Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid”
CEO Kraken: Sancties op Tornado Cash zijn ‘ongrondwettelijk’ CEO Kraken: Sancties op Tornado Cash zijn ‘ongrondwettelijk’
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten