bitcoin crash
Altcoin,, Trending

OPGELET: Bitcoin, Ripple en andere altcoins CRASHEN

De belangrijkste cryptocurrencies zien hun koersen plotseling enorm crashen. De Bitcoin koers zakt onder de $9.000. Sommige altcoins verliezen zelfs meer dan 20 procent.


Bitcoin koers zakt tot $8.800 dollar

De Bitcoin koers presteerde vandaag al niet optimaal maar een uur geleden zien we de prijs compleet ineen storten. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $8.770 dollar. Om 20:35 lag de Bitcoin prijs nog rond de $9.540 dollar. Dat betekent dat de koers in minder dan 1 uur tijd met meer dan $770 dollar (8.1%) is gedaald.

 
BTC/USD

Volgens verschillende analisten zijn de tegenvallende resultaten van het lang verwachte Bakkt platform een belangrijke reden waarom de cryptomarkt vandaag inzakt. Het zat er al een lange tijd aan te komen dat Bitcoin een grote move zou maken. Vandaag zien we dat deze move naar beneden is.

 

Ripple (XRP) prijs Crasht met 16%

Niet alleen de Bitcoin koers heeft vandaag te maken met een enorme crash. Ook Ripple (XRP) heeft het vandaag zwaar te verduren. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,239 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple prijs nog rond de $0,279 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 16% is gedaald.

 
XRP/USD

Eigenlijk de hele cryptocurrency markt zakt vandaag volledig in. Zo boekt Ethereum vandaag een verlies van 16%, daalt de Bitcoin Cash koers met meer dan 21% en crasht de Bitcoin SV koers zelfs met 37%.