Nieuws

Opgelet! Bitcoin, Ripple en Ethereum koersen schieten omhoog


Na een tijdje zijdelings te hebben gehandeld zien we dat de koersen van de belangrijkste cryptocurrencies weer omhoog schieten. Is dit het begin van een nieuwe langdurige prijsstijging, of is het slechts een kortstondige opleving?


Bitcoin koers stijgt weer tot $3500

De Bitcoin koers heeft het zwaar gehad de afgelopen tijd. De grootste cryptocurrency maakte crash na crash mee. Na een kleine periode van stabiliteit lijkt het vandaag dat de Bitcoin klaar is om een stap omhoog te zetten. 

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin token rond de $3500. Eén dag geleden lag de Bitcoin prijs nog rond de $3425. Dat betekent dat we de koers vandaag met zo’n 2,1 procent zien stijgen. 

 
 

De koersstijging van vandaag is een positief teken. De BTC koers doorbreekt de $3500 grens en daarmee lijkt de belangrijkste munt klaar te zijn voor een prijsstijging richting de $4000. Vandaag is een belangrijke dag. Als Bitcoin vandaag goed afsluit zal dat een indicatie zijn voor wat er komen gaat.

 

Ripple (XRP): Is het tijd om te investeren?

Ripple presteert vandaag erg goed. Op het moment van schrijven ligt de Ripple koers rond de $0,308. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 XRP token rond de $0,300. Dat betekent dat XRP vandaag een koersstijging van zo’n 2,8% meemaakt. Hiermee is Ripple de best presterende top 10 cryptomunt.

Ripple presteert al tijden goed en van verschillende kanten horen we dat Ripple klaar is voor een nieuwe prijsstijging. Grote beleggers investeren vandaag dan ook ‘long’ in Ripple. Het zou dus wel eens een goed moment kunnen zijn om in te stappen.

 Ethereum (ETH) stijgt naar $91

De op twee na grootste munt, Ethereum maakt ook een goede stijging mee. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $91,30. Een dag geleden lag deze koers nog rond de $88,5. Dat betekent dat we de Ether koers vandaag met zo’n 2,7 procent zien stijgen.