Opgelet: Stellar (XLM) prijs Stijgt met 35 procent!

Alle altcoin koersen vliegen vandaag weer de lucht in maar er is er 1 die er met kop en schouders bovenuit steekt: Stellar (XLM).


XLM koers ontploft

Sinds 26 juni heeft Stellar een lange downtrend gevolgd. De XLM koers lag op dat moment rond de $0,133 dollar. Sindsdien is de prijs met 57 procent gedaald tot een koers van $0.057 dollar. Echter, vandaag zien we een enorme koersstijging. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XLM token rond de $0,0833 dollar. Slechts 1 dag geleden lag de koers nog rond de $0,057 dollar. Dat betekent dat de munt vandaag met een ongelofelijke 35 procent is gestegen.

 
XLM/USD

Waar ligt de support en resistance?

Door de enorme koersstijging van vandaag lijkt een correctie onvermijdelijk. Moet je kopen of verkopen? Om een goede keuze te maken is het belangrijk om te kijken waar de support en resistance zones liggen. In de afbeelding hieronder heeft nick de zones visueel gemaakt.

 
XLM/USDT – Support & Resistance

Analist Nick vertelt dat de volgende support zone tussen de $0,075 en de $0,080 dollar ligt. De volgende resistance zone ligt tussen de $0,087 en de $0,091 dollar. Ook vertelt hij dat er een lange wick aan de bovenkant is ontstaan, wat duidt op een aanstaande correctie.