Cardano

Oprichter Crypto Capital Venture: ‘Cardano kan $10 bereiken’

Cardano (ADA) kan oplopen tot $10 volgens CCV-oprichter Dan Gambardello, de interesse van handelaren lijkt aan te trekken.


Steun voor Cardano

De oprichter van Crypto Capital Venture, Dan Gambardello, steunt Cardano (ADA) in zijn recente tweets. Vorige week zei Gambardello nog dat Cardano (ADA) weer zal ontploffen. Nu twittert de Cardano-bull over een positief vooruitzicht voor zijn favoriete crypto-activum.

Alhoewel hij niet met zekerheid kan zeggen dat het zal gebeuren, zei Gambardello dat het mogelijk is om uiteindelijk $10 te bereiken. Aan de andere kant tweette de on-chain, sociale en fundamentele inzichtensite Santiment dat er veel longposities zijn op ADA in de Binance-exchange. Ze voegden er ook aan toe dat de beweging groter is dan normaal.


Zorgen over schaalbaarheid

Onlangs sprak Cardano-oprichter Charles Hoskinson de crypto-gemeenschap toe om updates te geven over het Cardano-project. Volgens Hoskinson maken de meeste mensen zich zorgen over de schaalbaarheid. Hij zei dat de komende PAB-lancering deze problemen zal verhelpen.

Hoskinson sprak ook zijn vreugde uit over het actieve ecosysteem. Hij is verheugd door het feit dat de vraag naar Cardano blijft groeien. Ten slotte bedankte hij de gemeenschap voor haar voortdurende steun.