Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Oprichter Do Kwon verklaart waarom Terra geen tokens zal burnen

De ineenstorting van Terra is het meest besproken onderwerp van deze maand. Na enkele herstelplannen te hebben voorgesteld, gaf de oprichter, Do Kwon eindelijk een verklaring over bepaalde problemen.

Terra beheert 0,1% van het aanbod van LUNA

Do Kwon erkende de berichten die op het internet opdoken over zijn verhuizing een paar dagen voor de crash. Hij antwoordde dat hij sinds december 2021 in Singapore woont. Het was echter een lang geplande en persoonlijke beslissing, verklaarde hij. Hij deed dit omdat Korea geen belastingen op crypto heeft en dat de kosten van levensonderhoud veel goedkoper zijn. Hij voegde eraan toe dat hij dit al in veel podcasts en interviews had besproken.

Do Kwon verklaarde dat het stilleggen van een bedrijf tijd kost en dat de timing puur toeval is. Hij onthulde echter ook dat ze minder dan 0,1% van de LUNA-voorraad in handen hebben, dus het is moeilijk om de tokens te burnen om de gemeenschap te helpen.

Terra verdacht van belastingontduiking

Verder stond er deze week in nieuwsberichten dat Terraform Labs nog een hoge boete moet betalen aan de Zuid-Koreaanse belastingdienst De oprichter van Terra zei echter dat zijn organisatie geen uitstaande belastingschuld meer heeft in Zuid-Korea. De Nationale Belastingdienst heeft een controle uitgevoerd bij alle cryptobedrijven. De Koreaanse belastingcode werd toegepast op elk buitenlands bedrijf en hier kwam uit dat Terra het volledige bedrag heeft betaald.

Volgens rapporten is de Zuid-Koreaanse belastingdienst op zoek naar de oprichter van Terra om een belasting van ongeveer 74 miljoen euro te heffen. De Belastingdienst zit Kwon op de hielen vanwege het ontduiken van vennootschaps- en inkomstenbelasting. Er werd ook gemeld dat Terra niet blij was met het belastingbeleid van het land.

Kwon weerlegde de rapporten en beweerde dat dit roddels waren. Ondertussen stelde hij dat de Koreaanse regering geld nodig had om de covid-uitgaven bij te houden. Ze hebben een miljoen in rekening gebracht bij cryptobedrijven en Terra heeft het volledige deel betaald.

Ondertussen duiken er ook berichten op dat spelmakers Kwon van verschillende zaken beschuldigen. Hierop antwoordde Kwon dat hij bereid is om zo goed mogelijk mee te werken aan elk wetgevend onderzoek.

Altcoin nieuws

Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24% Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24%
Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar
Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten