Bitcoin,

Oprichter Kenetic voorspelt: Bitcoin $30.000 eind 2019

De mede oprichter van het blockchain beleggingsbedrijf Kenetic voorspelt dat de Bitcoin prijs eind 2019 rond de $30.000 dollar zal liggen.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Dit is waarom Bitcoin $30.000 waard wordt

Jehan Chu van Kenetic vertelt in een interview met Bloomberg dat hij positief gestemd is over Bitcoin. Hij verwacht dat de BTC prijs blijft stijgen, net zoals de rest van de crypto markt. Om zijn uitspraak te onderbouwen wijst hij naar drie belangrijke factoren.

De eerste belangrijke factor is de massale blockchain en crypto acceptatie van de grootste bedrijven ter wereld. Reuzen als Facebook, JPMorgan, Starbucks en Rakuten hebben interesse in crypto en dat is volgens Chu een goed teken.

Een andere factor die waarop Chu zijn voorspelling baseert is het feit dat investeerders opzoek zijn naar een wereld veranderende tech ontwikkeling. Waar investeerders teleurgesteld zijn door Uber, lijkt blockchain en crypto de wereld echt te gaan veranderen. Dit trekt extra investeerders aan.

Tot slot wijst de expert op de komende Bitcoin halving. Tijdens dit proces wordt het aantal Bitcoin dat gegenereerd wordt per blok dat gemined wordt verminderd. Dit betekent dat er miner BTC in omloop komt en dat de munt zeldzamer wordt. Volgens hem zal dit de Bitcoin prijs omhoog doen schieten.

Chu concludeert daarom: “Kijkend naar de combinatie van deze drie factoren, dan denk ik dat de Bitcoin prijs kan stijgen tot $30.000.”


Bitcoin ETF of niet, institutioneel geld gaat cryptowereld veranderen

In een interview sprak Chu zich ook uit over de meest langverwachte gebeurtenis in de cryptowereld. Een goedkeuring van de eerste Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF). Chu vertelt dat hij niet in spanning zit te wachten op een ETF. Hij vertelt dat het grote geld toch wel de cryptocurrency wereld binnen gaat stromen. Ongeacht of een ETF morgen of in de toekomst komt.

 

Bitcoin nieuws

Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Crypto analist: Bitcoin staat op het punt een parabolische stijging te maken
Bitcoin bereikt $67.000: Grote crypto-investeerders kopen massaal BTC
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?