Bitcoin

Oprichter Silk Road: Sky is the limit voor Bitcoin

Nadat de oprichter eerder al een prijsdaling van Bitcoin richting $3.200 voorspelde, lijkt Ross Ulbricht, oprichter van Silk Road, nu bullish op de lange termijn. Hij voorspelt dat de nummer 1 cryptocurrency ver boven de $20.000 zal gaan stijgen.


The Sky is the limit

Onlangs schetste Ulbricht een beeld waarin hij Bitcoin (BTC) richting de $3.200 zag gaan. Alhoewel zijn voorspelling op de korte termijn wellicht waar een flinke daling kan betekenen, laat hij weten dat hij po de lange termijn nog steeds enorm bullish is.

“Mocht dit zo gaan uitspelen, en de aankomende dalingen zijn ongeveer van gelijke grootte, dan zou dit aan het einde de prijzen kunnen opdrijven tot $333 miljoen. Uitgaande van 21 miljoen Bitcoin-tokens, betekent dit dat de marktkapitalisatie ongeveer $7 biljard zal gaan bedragen. The Sky is the limit.”


Mogelijkheden korte en lange termijn

Toch ziet Ulbricht ook nog bullish-mogelijkheden op zowel de korte als lange termijn. Zo kan vrijwel iedere cryptocurrency ook in slechtere tijden bullish gedrag vertonen, aldus Ulbricht. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor BTC als je het aan Ulbricht vraagt: “Over een decennia zal een waarde van $20.000 voor één BTC goedkoop lijken.”

Momenteel zit Ulbricht een gevangenisstraf uit van twee keer levenslang in de Verenigde Staten zonder de mogelijkheid voor voorwaardelijke vrijlating. Hij is veroordeeld voor witwassen van geld, het hacken van computers en voor samenzwering tegen verdovende middelen in verband met de dark-net marktplaats Silk Road. Alhoewel zijn informatie hierin uiteraard beperkt is, volgt hij naar verluidt nog steeds de Bitcoin-analyses die op het internet gepost worden. Al met al is de oprichter van Silk Road enorm bullish over cryptocurrencies.


Bitcoin nieuws

Bitwise CIO: ‘Bitcoin ETFs zullen nog jaren kapitaal naar binnen trekken’
Bitcoin koers onder druk door macro-economische tegenwinden
Waarom crypto-experts voorspellen dat de Bitcoin koers veel verder gaat stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen