Nieuws

Oprichter van Crypto exchange BitMEX wordt Engelands jongste Bitcoin miljardair

De Mede oprichter, genaamd Ben Delo van de cypto exchange genaamd BitMEX is de jongste Bitcoin miljardair van Engeland geworden. 

Oprichter BitMEX werkte 18 uur per dag

De 34 jarige Ben Delo richtte de crypto exchange BitMEX in 2014 op. Hij vertelde aan de Daily Mail dat hij meer dan 18 uur per dag aan het werk was om zijn exchange groot te maken. Het groot maken van de crypto exchange is zeker gelukt. BitMEX is op het moment 1 van de grootste crypto exchanges ter wereld. De exchange heeft een handelsvolume van ongeveer 2 miljard dollar per dag. Ben Delo vertelt dat het hard werken was 4 jaar lang, maar het is het vanzelfsprekend allemaal waard.

Bitcoin miljardair neemt Bill Gates en Warren Buffet als voorbeeld

Ben Delo studeerde wiskunde en informatica aan het Worchester College in Oxford. Hierna heeft hij ervaring opgedaan als software engineer bij IBM. Ook is hij adjunct vicepresident geweest bij JP Morgan. Op het moment woont Delo in Hong Kong. De jongste Britse BTC miljardair vertelt dat hij zuinig leeft. Delo neemt een voorbeeld aan de Amerikaanse miljardairs Warren Buffet en Bill Gates. Hij zegt dat hij zijn geld liever weggeeft aan goede doelen dan aan absurd dure spullen.

De Winklevoss tweeling ging Ben Delo voor

De eerste Bitcoin miljardair is Ben Delo niet. In december werd namelijk duidelijk dat de Winklevoss tweeling officieel de eerste Bitcoin miljardairs waren. Zij bezaten op dat moment meer dan 91 duizend Bitcoins. Op dat moment was dat goed voor een waarde van 1.06 miljard dollar.