Persbericht

Newsbit 02-12-2021 11:32 leestijd 2 - 3 min

OSOM Finance: Beleggen als een crypto-expert

Polybius is een financieel bedrijf, opgericht en publiek gefinancierd in 2017 in Tallinn, Estland. Het volgende jaar is het team uitgegroeid tot een team van meer dan 50 personen en heeft het kantoren in de hoofdstad van de Europese Unie – België, Brussel. Gedurende deze periode heeft het team een ​​strategie van wereldklasse en een toonaangevend product ontworpen en ontwikkeld: de OSOM-app.

OSOM is ontworpen als een universeel, valuta-agnostisch en wettelijk gereguleerd financieel management tool voor iedereen. Omdat het voor beleggers steeds ingewikkelder wordt om alle mogelijkheden van de cryptomarkten te begrijpen, zal het zeker behoorlijk wat grip krijgen.

De kernpijlers van het project is de Crypto Autopilot, die algoritmisch een portfolio van de best presterende crypto-activa opbouwt, de DeFi-inkomsten die leningen in gedecentraliseerde financiën net zo ingewikkeld maakt als het maken van een bankoverschrijving. Ook zit hier een wallet en een exchange bij. OSOM is ook beschikbaar voor bedrijven die facturen in crypto moeten beheren of hun treasuries intelligent willen beheren met gedecentraliseerde financiën.

Het team achter het project bestaat uit personen met een grote deskundigheid op het gebied van financiën, digitale innovatie, productontwikkeling en marketing, afkomstig van leidende Europese bedrijven als Credit Suisse, Solvay, Paxful or Moneygram.

De aanvankelijke doelmarkt voor de OSOM-app is Europa. Er liggen ambitieuze plannen op tafel om de OSOM app over heel Europa te verspreiden, waarbij OSOM ook gelicentieerd is in Estland.


OSOM Financiën

OSOM Finance, is uw in de EU gevestigde crypto-partner en bedenker van de Crypto Autopilot, DeFi Earn en Gift. Drie zeer innovatieve maar eenvoudig te gebruiken producten die profiteren van de enorme mogelijkheden in de wereld van crypto vandaag.

Crypto Autopilot – Zet uw euro’s op de automatische piloot! Onze Crypto Autopilot maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie technologie om uw gestorte Euro fondsen om te zetten in een beheerde crypto portefeuille die voortdurend reageert op marktschommelingen 24/7 365 dagen per jaar.

DeFi Earn – Een geweldige manier om een gezond passief inkomen te verdienen. Een van de meest opwindende gebieden in crypto op dit moment is Decentralised Finance of kortweg DeFi. Het is een zeer complex gebied waar diepgaande kennis zeer voordelig is. Gelukkig hoef je niets te weten over crypto of DeFi en met rentevoeten die zo historisch laag zijn, biedt DeFi Earn je een manier om 6-8% passief inkomen te verdienen. Met passief inkomen bedoelen we ook echt passief!

Cadeau – Bij OSOM weten ze dat het altijd een uitdaging is om met nuttige en attente cadeau-ideeën te komen. Hoewel contant geld en waardebonnen praktisch zijn, kunnen ze wat saai en onpersoonlijk zijn. Waarom geeft u geen Bitcoin cadeau met OSOM Gift? Het is supergemakkelijk en een ideale manier om de persoonlijke Bitcoin-voorraad van de gelukkige ontvanger aan te vullen of iemand op weg te helpen op hun eigen crypto-reis!

Voor meer informatie over het spannende project van OSOM, bezoek zeker: https://osom.finance/. Voor een kijkje naar de token kun je terecht op: https://polybius.io/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten