Over Newsbit.

Ben je nieuw in crypto of wil je gewoon al het nieuws over je investeringen bijhouden? Je vindt hier de belangrijkste crypto koersen, informatie over verschillende cryptocurrencies, geruchten in cryptoland en heel veel cryptonieuws. Newsbit is opgericht door 2 jonge ondernemers en tevens cryptofanaten genaamd Hidde Scheper en Leon Markus. Het doel van Newsbit is het informeren van nieuwe tot doorgewinterde crypto enthousiastelingen.

Onze Teamleden

unknown person

Leon Markus

Co-Founder
Ik ben één van de twee mede-oprichters van Newsbit.nl, maar bovenal blockchain en crypto fanaat. De geweldige community die we samen opbouwen is waar ik het voor doe.
unknown person

Hidde Scheper

Co-Founder
Mijn naam is Hidde Scheper en ik ben één van de twee mede-oprichters van Newsbit.nl. Ik hou mij graag bezig met de blockchain-technologie en met cryptocurrency.
unknown person

Bram van Lent

Eindredacteur
Mijn naam is Bram. Ik schrijf artikelen over politieke ontwikkelingen, economische factoren en ‘fundamentals’ in de crypto-wereld. Daarnaast werk ik ook als Newsbit-redacteur.
unknown person

Nick Veldkamp

Technisch analist
Mijn naam is Nick. Ik schrijf content, analyseer de koersen van Bitcoin en altcoins, maak Youtube-video's en beheer de fantastische Newsbit Telegram-community die we het afgelopen jaar opgebouwd hebben.
unknown person

Thijs Sijpestijn

Technisch analist
Mijn naam is Thijs Sijpestijn. Ik ben actief bij Newsbit als technisch analist en content creator. Daarnaast beheer ik het Telegram kanaal en ben ik medeontwikkelaar van de crypto trading cursus.
Contact

Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen
Info@newsbit.nl
KvK: 72553774