Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Pantera CEO: Ripple zal in de toekomst leidend zijn

Dan Morehead, de CEO van het bekende hedgefonds Pantera, verklaarde dat de Ripple een van de weinige cryptocurrencies is die zal blijven bestaan op de lange termijn.


Ripple zal zeker overblijven

Morehead deed de bovenstaande uitspraken in een interview met Thinking Crypto, waar hij erop wees dat Ripple een zeer belangrijk bedrijf in de crypto-industrie zal blijven. Volgens hem is dat omdat het meer dan 50% van het totale XRP-aanbod bezit en de munt in zijn geldtransfer-platforms gebruikt.

Hij vertelde dat Ripple op een heel andere manier ontwikkelt dan anderen bedrijven in de crypto-industrie. De CEO legde verder uit dat hij een wereld voorziet waarin slechts acht of tien blockchains relevant zullen zijn. Hij gelooft er sterk in dat Ripple zeker tot de laatst overblijvende cryptovaluta zal behoren.


Crypto’s moeten niet concurreren met elkaar

Bij het vergelijken van XRP en Bitcoin en Ethereum, benadrukte Morehead dat deze cryptocurrencies hele verschillende rollen spelen en daarom niet met elkaar kunnen worden vergeleken. Dat is ook belangrijk want alleen projecten die zich onderscheiden zullen blijven bestaan.

Hij denkt daarom ook dat digitale activa niet gecreëerd moeten worden om met elkaar te concurreren. In plaats daarvan, moeten crypto-activa concurreren met andere traditionele markten zoals de goudmarkt, geldovermakingen, grensoverschrijdende transacties en vermogensopslag, zei Morehead.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten