Pas op: er gaat een scam-email rond

Helaas heeft ook de Nederlandse cryptowereld met oplichters te maken die steeds creatievere manieren vinden om slachtoffers te maken. Nu proberen ze het weer door middel van een scam-email: pas dus goed op.


Pas op voor Bitcoin Revolution

Het gaat dit maal om een scam-email die wordt verzonden vanuit Bitcoin Revolution. Deze afzender is bevestigd. In deze mail wordt verteld dat u een groot geldbedrag kan claimen door op een link te klikken. Wanneer u een e-mail ontvangt van deze partij, verwijder deze dan en klik niet op de link. Ga a.u.b. niet in op deze scam-mail.

Hierdoor lijkt dezelfde partij te zitten achter een eerdere phishingcampagne. Alhoewel deze destijds zijn ontmaskert door Kees van de Spek, lijken zij hun praktijken voort te zetten. Wil jij meer weten over hun oude campagne? Klik dan hier om naar het betreffende artikel te gaan.


Hulp bieden

Ontvangt u ook dergelijke e-mails van zulke afzenders? Mail ons dan de naam (het liefst inclusief screenshot) naar: info@newsbit.nl. Hierdoor wordt het mogelijk om deze praktijken beter in kaart te brengen.


 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken