Bitcoin

Paxful en Burgemeester Miami geven samen 500 tickets weg voor Bitcoin 2022-Conferentie

Paxful, het digitale betalingsplatform, is naar verluidt een samenwerking aangegaan met de non-profitorganisatie ‘Built with Bitcoin Foundation’ én met de burgemeester van Miami. Gezamenlijk willen ze een nieuw onderwijsinitiatief ontwikkelen rondom Bitcoin (BTC) en financiële geletterdheid.


Bekende sprekers zullen aanwezig zijn

Naar verluidt zullen er circa 500 gratis tickets voor de Bitcoin 2022-Conferentie via het initiatief worden weggegeven aan lokale hogescholen en universiteiten en aan lokale bewoners. De conferentie staat gepland van 6 tot en met 9 april in het Miami Beach Convention Center. Normaliter worden deze kaarten verkocht voor $899 per stuk.

Diegene die een kaart op deze manier kunnen bemachtigen krijgen toegang tot de volledige agenda van de conferentie. Enkele bekende sprekers zullen dit jaar aanwezig zijn, waaronder de Salvadoraanse president Nayib Bukele, MicroStrategy CEO Michael Saylor, de Amerikaanse senator Cynthia Lummis, ondernemer Peter Thiel en Cathie Wood van Ark Invest.

Naar verluidt zal Venture Miami het weggeven van tickets gaan geleid, een portfolioteam dat is samengesteld door burgemeester Suarez om innovatie, het scheppen van banen en diversiteit in snelgroeiende sectoren zoals informatietechnologie te bevorderen.


Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Burgemeester Miami is pro-Bitcoin

Miami’s burgemeester is in relatief korte periode volledig overgegaan tot Bitcoin. Inmiddels ontvangt hij ook al een deel van salaris in de top cryptocurrency. Zijn volgende salaris zou hij zelfs volledig in Bitcoin willen ontvangen. Dit meldt hij via een Tweet op Twitter.

Ook heeft de burgemeester van Miami een programma opgezet waarbij inwoners van Miami een Bitcoin-dividend kunnen verdienen. Het programma wordt mogelijk gemaakt door de MiamiCoin-cryptocurrency, die gemeentelijke projecten helpt financieren door opbrengsten te genereren. Vanaf januari 2022 had MiamiCoin meer dan $21 (€19) miljoen aan extra opbrengsten gegenereerd voor de stad.

Bitcoin nieuws

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Bitcoin koers onderuit door China en Midden-Oosten
Dit is het beste moment om Bitcoin te kopen, volgens 2 on-chain indicatoren
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?