Blockchain Nieuws

Paypal verhoogt de aankooplimieten voor cryptovaluta naar $100k

Het bedrijf zei dat de stap was bedoeld om klanten “meer keuze en flexibiliteit” te geven om crypto te kopen.


Paypal en crypto

PayPal staat haar Amerikaanse klanten toe om wekelijks tot $ 100.000 aan crypto’s te kopen. In een aankondiging zei PayPal dat het de crypto-aankooplimiet voor klanten in de Verenigde Staten had verhoogd van $20.000 naar $100.000 per week. Het bedrijf zei dat de stap bedoeld was om gebruikers “meer keuze en flexibiliteit te geven bij het kopen van cryptocurrency”.

In oktober 2020 kondigde PayPal aan dat het zich zou mengen in de cryptomarkt. Hierdoor kunnen Amerikaanse klanten cryptocurrencies kopen en gebruiken. Hoewel het bedrijf aanvankelijk aankondigde dat gebruikers beperkt zouden zijn tot het kopen van een maximum van $10.000 in crypto per week, kwam de functie uit met een limiet van $20.000. Deze is nu dus alweer verhoogd.

Het platform heeft sinds vorig jaar zijn functies voor crypto-gebruikers uitgebreid en werkt samen met Coinbase om crypto-aankopen via de grote exchange mogelijk te maken. Daarbij heeft PayPal-betaalbedrijf Venmo in april cryptohandel gelanceerd. CEO Dan Schulman vertelde dat hij verwachtte dat het gemiddelde maandelijkse volume voor cryptotransacties op PayPal binnen enkele maanden $200 miljoen zou bereiken. Het echte volume heeft de verwachtingen zelfs overtroffen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten