crypto stijgt
Persbericht

PEPE en WIF Pumpen 50% In 24u, Zijn SOL Of ETH Meme Coins De Beste Crypto Investering?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nadat Bitcoin gisteren de $57.000 aantikte, zijn meerdere meme coins ontploft in populariteit. Hierdoor zijn onder andere Pepe Coin (PEPE) en Dogwifhat (WIF) met +50% gestegen in binnen 24 uur.

Op woensdag kwam Bitcoin zo hoog als bijna $60.000 te liggen, waardoor deze bekende meme coins nog verder zijn gestegen.

Het bijzondere hieraan is dat zowel meme coins op zowel Solana als Ethereum aan het pumpen zijn. Dit is een teken dat kleinere meme coins binnenkort ook kunnen exploderen.

In dit artikel kijken we naar een aantal bekende meme coins en naar opkomende meme coins die binnenkort dezelfde kant op kunnen gaan.

Bitcoin Op Weg Naar $60.000 Terwijl Meme Coins Meeliften

Op woensdagochtend is Bitcoin tot de $59.800 gestegen, een teken dat Bitcoin mogelijk vandaag nog door de $60.000 kan schieten. Deze week zien we een trend waarin meme coins plotseling razend populair zijn geworden,

Pepe Coin (PEPE)

Als we bijvoorbeeld kijken naar Pepe Coin, zien we dat deze een dagelijks trading volume van $1,93 miljard heeft (+116%) en in de afgelopen 7 dagen met meer dan +180% is gestegen. 

De ERC-20 meme coin lijkt binnenkort een nieuwe all time high neer te gaan zetten boven de $0,0000035, als laatste bereikt in begin mei 2023, vlak na de lancering van PEPE.

Pepe Coin heeft momenteel een gloeiend hete Relative Strength Index (RSI) van 93, wat erop wijst dat het tijd is voor een correctie. Maar deze week lijkt PEPE niet te stoppen met klimmen. Wanneer traders hun winst op zullen nemen, is nog onduidelijk, omdat de meme coin mogelijk nog veel hoger kan gaan.

Dogwifhat (WIF)

Een andere bekende meme coin die is geëxplodeerd deze week is Dogwifhat, die in 7 dagen tijd zo’n +120% is gestegen en vandaag een (huidige) all time high van $0,82 heeft bereikt. De SPL meme coin op Solana ligt deze middag rond de $0,075 nadat traders hun winst hebben opgenomen na de +50% stijging van vandaag.

Hierdoor ligt de RSI van Dogwifhat lager dan Pepe op de 77, een overbought niveau, wat in de huidige situatie niet hoeft te leiden tot een retracement.

Dogwifhat is minder groot dan Pepe, maar heeft vandaag een trading volume van zo’n $200 miljoen, wat nog steeds erg indrukwekkend is.

Terwijl Bitcoin nog aan het zoeken is naar een voorlopige piek, kan de hele crypto markt profiteren en kunnen veel cryptomunten de komende tijd stijgen in waarde, mits Bitcoin stabiel boven het huidige niveau blijft.

We zien daarbij een trend waarin grote meme coins eerst zullen stijgen, voordat traders hun winst uiteindelijk opnemen. De winsten steken ze dan weer in kleinere meme coins om daar mee te liften op de stijgende koers

Solana Vs. Ethereum Meme Coins – Wat is de Beste Crypto Investering?

Het grote voordeel van meme coins op Solana is dat traders profiteren van zeer lage transactiekosten, waardoor het makkelijk is om kleine bedragen heen en weer te traden. 

Maar Ethereum profiteert nu van behoorlijke hype rondom de opkomende netwerk upgrade. De hogere transactiekosten van Ethereum stimuleren traders ook om langer hun posities vast te houden.

Toch zien we dat zowel Pepe op Ethereum, als Dogwifhat op Solana behoorlijk zijn gestegen, waardoor meme coins op beide netwerken kunnen pumpen de komende weken en maanden. Daarom kijken we hieronder naar de meest veelbelovende meme coins om vandaag te kopen.

Frog Wif Hat (FWIF) – Beste Crypto Investering Onder Nieuwe Meme Coins

Pepe of Dogwifhat? Ethereum of Solana? Met Frog Wif Hat (FWIF) hoef je niet te kiezen, want deze nieuwe meme coin combineert het beste van beide werelden. FWIF is gelanceerd op het netwerk van Ethereum, maar zal binnenkort ook lanceren op Solana.

Frog Wif Hat is een twist op Dogwifhat en Pepe, die de twee combineert en er een Frans accent bij heeft gegooid. Frog Wif Hat (met een baguette) is een meme coin die deze week is gelanceerd op Uniswap en vandaag met ruim +80% is gestegen.

De meme coin heeft momenteel geen vorm van utility, maar is bezig met het bouwen van een sterke community, ook al heeft de meme coin een stille lancering gemaakt. Het voordeel hiervan is dat vroege vogels de rest van de markt voor kunnen zijn en FWIF alvast in de gaten kunnen houden.

Je kunt Frog Wif Hat kopen via de officiële website, die je leidt naar Uniswap, waar je Ethereum of andere ERC-20 tokens zoals USDT kunt inwisselen tegen FWIF tokens. 

FWIF heeft vandaag een market cap van $1,7 miljoen, terwijl Dogwifhat op $760 miljoen ligt en Pepe op $1,38 miljard. Dit betekent dat FWIF potentie heeft om nog behoorlijk veel te stijgen, in ieder geval, als je op tijd instapt.

Nu naar Frog Wif Hat

Smog (SMOG) – Solana Meme Coin met Grootste Crypto Airdrop Ooit

Een andere crypto om in de gaten te houden is Smog (SMOG), een meme coin die enkele weken geleden is gelanceerd en tot meer dan x10 is gestegen in waarde. In tegenstelling tot alle pump-en-dumps op Solana, is Smog nog steeds relevant en kan dit voor een lange tijd nog het geval blijven.

Smog is van plan om binnenkort een van de grootste crypto airdrops op Solana te doen. Door SMOG te kopen en vast te houden, doe je automatisch mee met de airdrop, maar om een nog grotere airdrop te krijgen, heb je airdrop punten nodig.

Je kunt airdrop punten verdienen door Smog te staken met een APY van 42% of door quests te voltooien op het platform Zealy. Je kunt SMOG traden op zowel Solana als Ethereum.

Je kunt SMOG kopen via gedecentraliseerde exchanges (DEX’s) en de officiële website, waar je de token kunt staken voor extra tokens en airdrop punten. Smog heeft inmiddels al een sterke community opgebouwd, waardoor het een sterke basis heeft en op lange termijn relevant kan blijven.

Naast de opkomende airdrop doet Smog ook kleinere airdrops voor onder andere holders van Bonk, Dogwifhat en andere meme coins. Wil je weten welke meme coin het volgende doelwit wordt? Houd dan het project goed in de gaten op X (Twitter).

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGE) – Volgende Meme Coin Hype met Goed CV

Sponge komt uit hetzelfde tijdperk als Pepe en is daarom niet van plan om deze bull run te missen! Het team van Sponge heeft dit jaar de nieuwe Sponge V2 (SPONGE) token gelanceerd, met nog meer utility en een opkomende crypto game die viraal kan gaan.

De originele Sponge token had geen vorm van utility, maar met de komst van Sponge V2, is het mogelijk om aantrekkelijke crypto staking rewards te verdienen, terwijl de token zelf (tot zover) alleen nog maar aan het klimmen is in waarde.

Binnenkort zal Sponge V2 ook zijn eerste crypto game lanceren, een racing game waarbij je aan de hand van je score extra SPONGE kunt verdienen. Deze game heeft potentie om het project viraal te laten gaan, waardoor de interesse in Sponge V2 alleen maar toe zal nemen.

Je kunt SPONGE kopen via de website sponge.vip, waar je de token in de staking pool kunt leggen om op jaarbasis 186% extra tokens te verdienen (dagelijks uitbetaald). 

Sponge V2 is sinds zijn lancering met meer dan +100% gestegen en zit sinds dag 1 tot nu in een uptrend, dit maakt SPONGE een veelbelovende meme coin en terwijl de community steeds groter wordt, kan de vraag naar de meme coin steeds verder stijgen.

Nu naar Sponge v2

Scotty The AI (SCOTTY) – Beste AI Crypto met Meme Coin Karakteristieken

Scotty The AI (SCOTTY) is een nieuwe meme coin die toekomst ziet in kunstmatige intelligentie (AI) en hier volledig op inzet. De zwarte Schotse Terriër is van plan om AI in te zetten om een sterke en vertrouwelijke community op te bouwen, met extra bescherming tegen hackers en scams.

Om zichzelf te bewijzen, heeft Scotty The AI zijn eerste twee AI tools al gelanceerd, waar iedereen gebruik van kan maken. Je kunt met Scotty praten via ScottyChat of zo efficiënt mogelijk tokens swappen via ScottySwap.

Dit is slechts het begin van de handige tools die Scotty The AI de komende tijd zal leveren en door vroeg te investeren in deze meme coin, kun je mogelijk meeliften op de prijs en op de groei van het project zelf.

SCOTTY is gloednieuw en alleen nog verkrijgbaar in de presale voordat deze uiteindelijk gelanceerd zal worden op de openbare markt. Dit betekent dat je Scotty voor een lage prijs van $0,00605 per stuk kunt kopen.

Met meme coins die nu op springen staan, is de verwachting hoog dat Scotty The AI momenteel ondergewaardeerd is (de prijs is vóór de presale bepaald). Hierdoor zou de meme coin direct na lancering kunnen exploderen.

Nu naar Scotty The AI


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.