Bitcoin donatie
Exchange

Phemex introduceert geweldige leentarieven met nieuw Leenprotocol en biedt meer crypto-beloningen in Pulse Seizoen 3

In dit artikel hebben we het genoegen om Stella Chan te interviewen, de Chief Operating Officer (COO) van Phemex en mede-oprichter van Pulse. We zullen haar visie, de recente ontwikkelingen bij Phemex, en de toekomst voor zowel Phemex als Pulse verkennen. Dit gesprek belicht de unieke inzichten van een vooraanstaande figuur in de wereld van cryptocurrency.

Phemex, opgericht in 2019, is een bekende cryptocurrency-beurs die wereldwijd meer dan vijf miljoen klanten bedient en een dagelijks handelsvolume van ongeveer 2 miljard dollar heeft over meer dan 400 handelsparen. Phemex onderscheidt zich in de cryptocurrency-sector met een progressieve mindset en een onwankelbare toewijding aan innovatie, en blijft consequent vooroplopen door nauwgezet de behoeften van handelaren aan te pakken. Vorig jaar was een belangrijke mijlpaal toen het bedrijf zijn Web 3.0-ecosysteem, Phemexia, uitrolde, waardoor het transformeerde in een hybride beurs. Deze strategische zet werd benadrukt door de uitgave van zijn eigen token, die nauw verbonden is met dit opkomende digitale landschap.

Phemex heeft onlangs een verdere innovatieve stap gezet met de introductie van Pulse, een SocialFi-platform dat handel combineert met sociale media. Dit platform stimuleert gebruikersbetrokkenheid door actieve deelname te belonen en maakt een naadloze overgang mogelijk tussen handelsactiviteiten en groepschats. Phemex erkent dat handelen meer is geworden dan een solitaire activiteit en is toegewijd aan de ontwikkeling van een ecosysteem dat verschillende facetten van de online ervaringen van gebruikers integreert.

Phemex heeft onlangs zijn Lending Protocol gelanceerd. Wat zijn de specifieke voordelen waar gebruikers van zullen genieten?

Het Phemex Lending Protocol stelt gebruikers in staat om tegen lage tarieven geld te lenen zonder extra kosten en biedt hen de kans om rente te verdienen door hun middelen beschikbaar te stellen. Het biedt lage leentarieven zonder enige extra kosten of bijkomende lasten, naast een concurrerende en transparante verhouding tussen lening en waarde. Om dit protocol op gang te brengen, hebben we $22 miljoen aan liquiditeit toegewezen voor het voordeel van onze gebruikers. Ze kunnen hun bezittingen gebruiken om leningen te beveiligen zonder hun activa te verkopen, en profiteren van enkele van de gunstigste leenvoorwaarden op de markt met jaarlijkse percentageopbrengsten (APY) voor leningen momenteel zo laag als 3,57%, een scherp contrast met de dubbelcijferige tarieven die op andere platforms worden gevonden. We geven ook prioriteit aan het waarborgen dat gebruikers volledige controle over hun fondsen behouden, met de flexibiliteit om naar believen geld op te nemen en opnieuw toe te wijzen.

Bovendien hebben gebruikers de optie om bij te dragen aan onze leenpools, waarbij aantrekkelijke APY-opbrengsten worden verkregen die dienen als een betrouwbare bron van passief inkomen. Deze end-to-end oplossing stelt gebruikers in staat om te profiteren van uitstekende leentarieven en tegelijkertijd de kans te bieden om liquiditeit te verschaffen met hun activa, waarbij ze real-time jaarrendement (APR) verdienen.

Als cryptocurrency-beurs, hoe blijft Phemex up-to-date met Web3-innovatie en gebruikersvraag?

De cryptomarkt ontwikkelt zich met een snelheid die we nog nooit eerder hebben gezien, ver voorbij het oorspronkelijke idee als slechts een digitale vervanger voor fysieke valuta’s. Het leidt nu een uitgebreid digitaal ecosysteem dat een fundamenteel onderdeel wordt van ons online leven. Gebruikers vragen nu om meer gedemocratiseerde toegang tot financiële hulpmiddelen, zonder in te boeten aan robuuste beveiligingsmaatregelen die essentieel zijn om hun bezittingen en digitale identiteit te beschermen.

Phemex heeft dit tijdperk van verhoogde connectiviteit en gebruikersautonomie omarmd door een hybride model aan te nemen, waarbij het beste van CEX en DEX wordt gecombineerd in zijn operaties. De uitrol van zijn Web 3.0-ecosysteem, Phemexia, in het afgelopen jaar, staat als een mijlpaal in deze evolutie. Deze tactische transformatie is gericht op het geven van meer controle aan gebruikers over hun financiële betrokkenheid en sociale interacties, die steeds meer met elkaar verweven raken, terwijl tegelijkertijd de veiligheid en betrouwbaarheid worden gehandhaafd die synoniem zijn met Phemex.

We introduceren nu onze hybride stack binnen dit ecosysteem, door de autonomie van een on-chain ervaring te combineren met de betrouwbare prestaties van gecentraliseerde uitvoering, beginnend met de lancering van het Phemex Lending Protocol. Onze Web 3.0-gemeenschap zal exclusieve voordelen genieten, bijvoorbeeld houders van vePT (het governance token van het Phemex-platform) zullen profiteren van 30% korting op leentarieven.

U heeft ook onlangs Pulse gelanceerd, dat snel populair wordt onder gebruikers. Welke spannende functies kunnen handelaren verwachten in Seizoen 3 van Pulse?

We zijn zorgvuldig bezig met het verfijnen van Pulse, ons SocialFi-platform, door gebruikersfeedback te integreren om de kernfunctionaliteit te verbeteren.

Na de recente lancering van seizoen 3 hebben we de dagelijkse prijzenpot verhoogd naar 10.000 PT en nieuwe functies zoals “cast” en “tip” uitgerold om hoogwaardige content aan te moedigen en te belonen. “Cast” verwijst naar de content die op Pulse wordt geplaatst, terwijl “Tip” een interactieve methode is om uitzonderlijke casts te belonen. De tipfunctie stelt je in staat om de contentmakers te erkennen en te stimuleren wiens inzichten onze gemeenschap aanzienlijk ten goede komen. Hoe meer tips jouw Casts ontvangen, en hoe meer je hoogwaardige Casts tipt, hoe meer crypto-beloningen je zult verzamelen. Pulse evolueert naar een ruimte waar handel samengaat met actuele onderwerpen, en we zijn verheugd om deze convergentie te faciliteren.

We zijn toegewijd aan het bevorderen van een levendige gemeenschap waar kwaliteitsbetrokkenheid wordt erkend en beloond, dus ik adviseer alle crypto-enthousiastelingen om op de hoogte te blijven van updates van Pulse.

Welke toekomstige ontwikkelingen kunnen gebruikers verwachten van Phemex?

Naast onze huidige leenaanbiedingen, zijn we enthousiast over het diverse aanbod van producten die op het punt staan gelanceerd te worden. Bovenaan onze agenda staat het AMM-protocol, ontworpen om gebruikers in staat te stellen bij te dragen aan de liquiditeit van onze beurs en te profiteren van passieve inkomsten. We zijn ook bezig met het leggen van de basis voor een on-chain kredietscoremechanisme, ondersteund door onze SoulBound-token, om de manier waarop gebruikers toegang krijgen tot gedecentraliseerde financiering te revolutioneren.