Altcoin Nieuws, Polygon Nieuws

Polygon bereikt mijlpaal van 200 miljoen crypto-adressen

Polygon (MATIC) heeft, net als veel andere cryptocurrencies, een lastige tijd achter de rug. Toch worden er ook mooie dingen bereikt. De rustige prijstrends lijken geen tot weinig invloed te hebben gehad op prestaties van het netwerk op andere gebieden. Het MATIC-netwerk heeft bijvoorbeeld onlangs de 200 mi ljoen adressen overschreden.

Meer dan 200.000 nieuwe Polygon-adressen per dag

Gisteren, op 22 december 2022, stond het Polygon crypto-adressen op 201.229.465 in totaal. Hiermee is de 200 miljoen ruim overschreden. Het is benoemingswaardig dat er sinds het begin van december al ruim 4.5 miljoen adressen bijgekomen zijn. Dit komt neer op gemiddeld 208.737 per dag. Het is hiermee een populair netwerk.

Bovendien heeft Polygon onlangs ook zijn laatste testnet gelanceerd voor een verbeterde versie van zijn zkEVM-oplossing. zkEVM staat voor ‘zero-knowledge Ethereum Virtual Machine’ en heeft als doel om ieder slim contract van het onderliggende netwerk naadloos te laten lopen.

Samen met de aanvullende optimalisaties die voor de toekomst zijn gepland, zal het testnet de Polygon zkEVM uiteindelijk in staat stellen om een snellere doorvoer te leveren tegen lage kosten voor gebruikers van Ethereum, aldus het Polygon-team.

Momenteel wordt MATIC verhandeld voor circa $0,75 per stuk. Met een marktkapitalisatie van $6,55 miljard is Polygon de 10e grootste cryptocurrency, volgens gegevens afkomstig van CoinMarketCap.

Altcoin nieuws

Terra-oprichter Do Kwon in Montenegro gearresteerd
Centrale bank van Verenigde Arabische Emiraten tekent deal voor CBDC-strategie
SEC klaagt Tron-oprichter Justin Sun aan
Meer nieuws

Meest gelezen

Mogelijk bankrun op ongeveer 190 Amerikaanse banken
XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Komende woensdag wordt cruciaal voor Bitcoin