Persbericht

Newsbit 02-10-2021 10:30 leestijd 3 - 4 min

Polygon Hermez: Uw digitale activa op de meest efficiënte manier overdragen!

Hermez is een zk-rollup die het mogelijk maakt om betalingen en token overdrachten te schalen op de top van de Ethereum publieke blockchain. Het is ontworpen met hoogfrequente tokens zoals ETH, DAI, Tether, en wBTC in het achterhoofd. Hermez gebruikt de Ethereum publieke blockchain voor dataopslag in plaats van berekeningen, dat wil zeggen dat het data beschikbaarheid op de keten regelt maar berekeningen buiten de keten uitvoert. Door gebruik te maken van zeroknowledge proofs, voegt het bovendien een gemakkelijk te verifiëren on-chain bewijs toe dat de off-chain berekeningen correct zijn uitgevoerd. Omdat zowel de gegevens als het zero-knowledge bewijs on-chain beschikbaar zijn, vertrouwt Hermez op dezelfde veiligheidsaannames als Ethereum. Dit betekent dat Hermez net zo censuurbestendig is als Ethereum.

Een van de belangrijkste dingen aan Hermez, is de manier waarop het beslist wie de volgende rollup batch creator moet zijn. Hermez integreert een veiling waar iedereen die coördinator wil worden – de batch creator in het Hermez ecosysteem – een bod doet op het aantal tokens dat ze bereid zijn te doneren om het recht te krijgen de volgende batch te creëren. Het winnende bod is het hoogste bedrag aan tokens. Bovendien krijgt dit adres het recht om de volgende batch te creëren. In het Hermez Network wordt dit mechanisme proof-of-donation genoemd, omdat een aanzienlijk deel van dit bod wordt gedoneerd aan de protocollen en sociale diensten die bovenop Ethereum draaien.


Recente fusie

Na weken van discussies zijn Polygon en Hermez Network het eens geworden over een publieke netwerkfusie. Dit is mogelijk geworden door de grote mate van harmonie tussen beide teams, die het gemeenschappelijke doel hebben om Ethereum te schalen en de wereld naar Ethereum te brengen.

Polygon nam contact op met Hermez toen ze de optie aan het onderzoeken waren om de L2-krachtcentrale te worden. Na een aantal eerste en vruchtbare gesprekken, realiseerde Hermez zich dat de beste manier om het platform uit te breiden de integratie met Polygon was, waardoor het team van Hermez zich kan richten op de technische oplossing.

Polygon en Hermez zitten op één lijn in hun visie om de wereld naar Ethereum te brengen, en het te schalen om een inclusief financieel systeem voor iedereen te creëren. Het Hermez team is verheugd om deel uit te maken van de Polygon familie, en zijn toegewijd om te helpen een miljard gebruikers aan boord te krijgen van het Polygon ecosysteem.

De teams van Hermez en Polygon kijken uit naar dit nieuwe hoofdstuk in hun samenwerking. Beide teams willen hun respectievelijke gemeenschappen uitnodigen tot interactie en samensmelting, aangezien zij worden beschouwd als het hart van hun gezamenlijke project.


De Hermez Token

De Hermez Network Token (HEZ) is het token dat fungeert als de economische levensader van het Hermez-netwerk. Een vorm van vestingen is belangrijk voor het behoud van de belangrijkste oprichters, leden van het initiële ontwikkelingsteam en actieve individuen uit de gemeenschap, afgestemd op het succes van het Hermez Netwerk op de lange termijn in termen van adoptie en gebruik, en om de gemeenschap in het algemeen te laten zien dat het project consistent en betrouwbaar zal zijn. Alle gratis token toekenningen zullen onderhevig zijn aan individuele vesting eisen, waarvan de meeste meer gedetailleerd en uitgewerkt zijn dan uiteengezet in deze sectie, die slechts bedoeld is om een high-level overzicht te geven. Wanneer tokens initieel worden toegekend, zullen specifieke privé token overeenkomsten worden opgesteld om verder werk aan het Hermez Netwerk te garanderen of het behalen van bepaalde mijlpalen/statistieken, maar op protocol niveau zal elke gratis token toewijzing over het algemeen een van deze twee brede vesting niveaus volgen: Hermez Tokens Initiële Team Vesting Schema

Na de fusie met Polygon, zal het HEZ token ophouden te bestaan na een specifieke datum die nog moet worden gedefinieerd. MATIC (Polygon’s native token) zal de HEZ token vervangen als de utility token van Polygon Hermez.

Polygon heeft 250 miljoen MATIC tokens toegewezen om Polygon Hermez te ontwikkelen. Van de 250 miljoen tokens, zijn 90 miljoen tokens toegewezen aan investeerders en de overige 160 miljoen tokens zijn toegewezen aan initiële team supporters en ontwikkelaars. De 90 miljoen tokens zullen voornamelijk worden gebruikt om de HEZ unvested tokens en 5 miljoen publiek verhandelde HEZ tokens om te ruilen.

Voor alle HEZ tokenhouders zal een smart contract worden gepubliceerd om de swap van HEZ voor MATIC mogelijk te maken. De koppeling tussen HEZ en MATIC zal als volgt zijn: 1 HEZ = 3,5 MATIC. De verhouding is vastgesteld op 4 augustus om 11:00 volgens de USD-waarde van beide tokens op Bitfinex. Zodra het smart contract om de token swap te ondersteunen is gepubliceerd, zal Polygon Hermez ook een tijdlijn en deadline voor de token swap vrijgeven. U kunt de blog bezoeken voor meer updates over de fusie!

Voor meer informatie over het spannende project van Polygon Hermez kunt u terecht op: https://hermez.io/