Altcoin Nieuws

Polygon (MATIC) +20% nu grote investeerders massaal kopen

De MATIC token van Polygon is bezig aan een sterke rally waardoor de prijs vandaag met meer dan 20 procent is gestegen. Deze rally wordt veroorzaakt door grote investeerders die massaal MATIC tokens blijven kopen.


Polygon groeit razendsnel

Dat de MATIC koers snel stijgt is niet zo gek. De vraag naar Polygon groeit, volgens de website Santiment, namelijk razendsnel. Het aantal grote adressen, met 100K tot 10 miljoen tokens, is in de afgelopen weken met meer dan 9,3% gestegen. Dat betekent dat er 67 nieuwe Polygon whales bij zijn gekomen sinds 20 juli.

Het groeiende aantal grote investeerders dat de Polygon ondersteunt, lijkt op het eerste gezicht misschien nietszeggen. Maar als je bedenkt dat deze whales allemaal voor tussen de $135.000 en $13,5 miljoen aan MATIC-tokens hebben, is de plotselinge piek in de koopdruk logisch te verklaren.

Aantal Polygon whales groeit – Bron: Santiment

Alleen al in de afgelopen 24 uur is de MATIC prijs met meer dan 20% gestegen en volgens analisten heeft de token nog voldoende ruimte om verder te stijgen. De enige echte weerstand lijkt te liggen rond de $1,84. Er ligt daarnaast ook een vrij sterke ondersteuning tussen de $1,21 en $1,36.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten