Altcoin Nieuws

Populaire analist is extreem bullish over altcoins

De populaire crypto-handelaar Kevin Svenson, die op Twitter ruim 126.000 volgers vergaarde, is extreem bullish over altcoins. Met name altcoins die zich focussen op blockchain-gaming staan er volgens de analist goed voor op dit moment. “Wees niet verrast om altcoins plotseling heel hard te zien gaan”, aldus een optimistische Svenson.

Bijna iedere munt is goed?

Als we Svenson mogen geloven, dan staat vrijwel iedere altcoin op dit moment op springen. “Veel van die munten komen nu pas vanaf hun dieptepunten af. ZOVEEL ALTCOINS staan voor een pomp. Gooi een dartpijl richting het bord en je raakt waarschijnlijk wel iets”, aldus een ZEER optimistische Kevin Svenson.

Wij moeten het nog maar zien met dit soort adviezen. Zeker de kleinere altcoins zijn door de jaren heen extreem volatiel geweest en er zijn maar weinig munten die het meerdere cycli achter elkaar goed deden.

Kijk wat dat betreft heel goed uit waar jij je zuurverdiende spaarcenten in besluit te investeren. Simpelweg gokken op een paar altcoins, zoals Svenson hier lijkt te adviseren, is op het eerste gezicht niet het beste advies.

Je kunt met die strategie echt een gigantische klapper maken, maar het kan natuurlijk ook compleet de andere kant op vallen.

Wat staat er op de radar van Svenson?

Svenson zelf heeft het op Ethereum gebaseerde Gala (GALA) op zijn radar staan als een project met sterke fundamentals en een grote vraag van investeerders. “Eén van de altcoins die ik met name in de gaten houd is GALA. Er is gigantisch veel vraag naar en doet het nu goed. Ik ben long. Ik waarschuwde twee weken geleden al dat het altseizoen in aantocht is. Maak je klaar voor wat epische pumps!”, aldus Svenson.

Persoonlijk kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat Svenson hier probeert om via zijn volgers een munt als GALA te pompen. Het project kende een all-time high van rond de 0,75 dollar en staat inmiddels op 0,033 dollar.

Wat dat betreft is het nog maar de vraag of dit project er ooit nog bovenop komt. Het is natuurlijk mogelijk dat het zomaar begint te pompen, maar dat zal dan eerder komen door figuren als Svenson die deze munt uitkiezen om ze vervolgens ongegeneerd te promoten.

Altseasons zijn leuk, maar laat je vooral niet gek maken door dit soort gasten die gure munten promoten met als grootste doel om daar zelf heel rijk van te worden.

Altcoin nieuws

Ethereum whale maakt gigantische winst op Pepe Coin
Cryptoanalist onthult twee ondergewaardeerde altcoins die kunnen Exploderen
Investeert het grote BlackRock miljoenen in PEPE?
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple advocaat trekt zich terug uit rechtszaak: Wat betekent dit?
Kan Shiba Inu ooit 1 cent waard worden? Analyse door Google’s AI
Waarom Bitcoin, Ethereum en Litecoin vandaag forse dalingen ervaren