crypto stijgt
Ethereum

Populaire analist is extreem bullish over deze 3 crypto’s

De populaire analist Inmortal is bullish over Bitcoin en drie altcoins. Twee van die altcoins kennen we allemaal, dat zijn namelijk Ethereum en Solana. Een andere naam is wat minder bekend. Hij is namelijk ook bullish over het decentrale orakel-netwerk API3.

Het idee daarvan is om traditionele APIs met blockchain-applicaties te verbinden.

Bullish over API3

De naam van API3 is uiteraard gebaseerd op het Web3 idee. Het pakken van een traditionele applicatie en daar een decentraal sausje overheen gieten.

Tot nu toe zijn er nog weinig toepassingen daarvan echt doorgebroken, maar het blijft interessant om naar dit soort ideeën te kijken. Volgens Inmortal hebben we met API3 in ieder geval een project met veel potentie te pakken.

Hij denkt dat API3 klaar is om “omhoog te schieten” na een lange periode van consolidatie.

Verder noemt hij op dat API3 recent een funding-ronde organiseerde, waarbij het onder andere kapitaal kreeg van DWF Labs.

De grafiek noemt Inmortal zelfs “hyper bullish”. Dat zijn uitspraken die je een analist niet zomaar hoort doen. Je moet echter wel oppassen, want het zou best kunnen dat analisten als Inmortal geld aannemen van projecten om dit soort dingen te zeggen.

We kunnen immers niet achter de schermen meekijken, dus zeker weten doen we het nooit.

Sterk einde van 2024 voor Bitcoin

Verder voorspelt Inmortal een sterk einde voor Bitcoin in 2024. Ook voor Ethereum en Solana voorziet hij een paar sterke maanden.

Volgens de analist zullen de komende maanden dan weer niet zo spannend worden voor de cryptomarkt. Hij verwacht dan ook een saaie zomer en een parabolisch vierde kwartaal van 2024.

“Saaie maanden van juni/juli, hervatting van de opwaartse trend in augustus en gedurende Q4 een parabolische trend. Bitcoin gaat boven de $100.000 komen, Ethereum boven de $10.000 en Solana boven de $500.

Altcoins gaan met 2-5x over de kop. De grafieken liegen nooit”, aldus Inmortal.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

Vraag naar Ethereum schiet de lucht in na hevige prijsdaling
Gary Gensler: Ethereum ETF’s zullen waarschijnlijk deze zomer lanceren
MetaMask lanceert stakingservice voor Ethereum
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken