Altcoin Nieuws

Cryptoanalist onthult twee ondergewaardeerde altcoins die kunnen Exploderen

De populaire pseudonieme DonAlt, die er in november 2022 in slaagde om vrijwel exact de bodem van de markt te voorspellen, tipt nu twee relatief grote altcoins. In een nieuwe strategie-sessie deelde DonAlt met zijn ruim 50.000 volgers dat hij momenteel vertrouwen heeft in Lido DAO (LDO) en Litecoin (LTC).

Wat is Lido DAO?

LDO is de token die hoort bij de staking-service van Lido Finance. Dat is een platform waarop je bijvoorbeeld Ethereum kunt staking in het Proof-of-Stake contract. Zij nemen daarbij in principe alles uit handen en je hoeft om dat te regelen alleen maar een kleine fee te betalen.

Je pakt dus iets minder inkomsten op je Ethers, maar dat betekent dat je er verder geen omkijken naar hebt. Lido is op dit moment de grootste decentrale staking-service ter wereld en sowieso de grootste op het gebied van Ethereum.

Het protocol heeft op dit moment voor miljarden dollars aan Ethereum in beheer voor zijn klanten. “Lido is de laatste tijd heel interessant. […] als je bullish bent over altcoins, dan is dat zeker een goede om in de gaten te houden”, aldus de optimistische DonAlt.

Op het moment van schrijven staat LDO op een kleine daling van 3,89 procent voor de afgelopen 24 uur. Dat levert een koers van 2,05 dollar op. Vorige week handelde het project nog op een koers van 2,48 dollar. Wat dat betreft valt er veel terug te winnen voor de altcoin.

Tijd voor Litecoin

Dan is het tijd voor Litecoin, want ook het kleine broertje van Bitcoin ziet er volgens DonAlt goed uit op dit moment. Ondanks dat de rest van de markt het moeilijk heeft, lijkt Litecoin interessant omdat de halving van het project snel dichterbij komt.

Op het moment van schrijven is het nog een kleine 80 dagen wachten totdat de beloning voor Litecoin-miners halveert. In feite gaat daarmee de inflatie van Litecoin door de helft.

“De halving is nu nog ongeveer twee tot drie maanden van ons verwijderd. Dat is mooi, omdat je een maand voor de halving zeker geen Litecoin meer wil hebben. Wat betekent dat je nu nog ongeveer 50 dagen hebt om alles voor elkaar te krijgen”, aldus DonAlt.

Op dit moment handelt Litecoin op 90,92 dollar en voor de afgelopen week staat het project op een hele behoorlijke 6,41 procent in de plus. Dat brengt de market cap van Litecoin op 6,63 miljard dollar. Wat dat betreft is Litecoin echt het kleine broertje van Bitcoin.

Litecoin nieuws

Staat Litecoin op het punt van uitbreken?
De activiteit op het netwerk van Litecoin gaat door het dak
Populaire analist verwacht halving-rally van Litecoin
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen