Nieuws

PornHub werkt samen met PumaPay om crypto te accepteren

De Canadese porno website genaamd PornHub heeft een samenwerking aangekondigd met PumaPay. Deze samenwerking zorgt ervoor dat gebruikers met cryptocurrencies kunnen betalen.

PornHub werkt samen met PumaPay

PornHub heeft een samenwerking gesloten met de crypto betalingsverwerker PumaPay. Het bedrijf heeft gekozen voor een samenwerking met PumaPay omdat dit bedrijf een uniek betalingsprotocol heeft waarmee de PornHub gebruiker automatisch zijn abonnement kan betalen. PornHub promoot de samenwerking met het cryptocurrency bedrijf doormiddel van een YouTube video. De video is hieronder te zien:   https://youtu.be/t4jpTLDAgX8   Deze stap komt een paar maanden na een zelfde soort overeenkomst met de cryptocurrency Verge. Door de samenwerking met XVG kunnen de klanten van PornHub met deze cryptotokens betalen voor PornHub Premium (een abbonnement op de website).

Cryptocurrencies in volwassenen industrie

Een aantal dagen eerder liet de dochter site van Pornhub genaamd Tube8 weten dat ze van plan waren een blockchain platform te ontwikkelen. Op dit platform zouden de gebruikers cryptocurrency kunnen verdienen door te kijken naar de video’s van Tube8. Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met Vice Industry Token (VIT). Dit blockchain bedrijf zou Tube8 gaan helpen met het creeren van een enorm platform waar gebruikers betaald krijgen in crypto om video’s te kijken. In Maart kondigde Playboy aan dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een crypto wallet. Hiermee kunnen klanten van het bedrijf cryptocurrencies gebruiken om de media van Playboy te bekijken en te betalen. Echter liet Playboy weten dat ze, het bedrijf waarmee ze samenwerkten (Global Blockchain Technologies), gerechtelijk aan hebben geklaagd. Volgens Playboy houdt het bedrijf zich niet aan de afspraken.