Ripple investeren XRP
Ripple

Positief crypto nieuws: Coinbase hervat XRP-handel in New York

Coinbase, een van de grootste crypto-exchanges ter wereld, heeft aangekondigd dat de handel in XRP weer beschikbaar is voor gebruikers in New York. Deze beslissing werd bekendgemaakt via een tweet van Paul Grewal, Chief Legal Officer van Coinbase, waarin hij zei:

“De XRP-handel op @coinbase is weer beschikbaar in New York. We hebben naar jullie geluisterd en hard gewerkt in nauwe samenwerking met de staat. En nu kunnen we het bekendmaken— we zijn weer terug.”

De terugkeer van XRP op het platform is een welkome verandering voor veel investeerders en handelaren die eerder beperkt waren in hun mogelijkheden om met deze populaire crypto te handelen. XRP, de digitale valuta gelanceerd door Ripple Labs, blijft een van de meest bekende en populaire cryptocurrencies op de markt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken