Persbericht

PostNL Introduceert het Morphen van NL crypto stamps – Een Revolutionaire Transformatie in de Wereld van NFT’s

In een tijdperk waarin de digitale technologieën steeds verder de grenzen van kunst en verzamelen verleggen, neemt PostNL een gedurfde stap vooruit met de onthulling van het “morphen” van NL crypto stamps.

Na de baanbrekende lancering van de NL crypto stamp en zijn opvolger, de NL crypto stamp 2, maakt PostNL de wereld van NFT’s nog dynamischer met een functie die gebruikers toestaat om hun digitale kunstwerken te transformeren.

De NL Crypto Stamp en zijn evolutie:

De NL Crypto Stamp, oorspronkelijk gelanceerd in samenwerking met de Österreichische Post, is een innovatieve fusie tussen een fysieke postzegel en zijn digitale evenknie op de blockchain. Deze digitale tweeling, gepresenteerd als een NFT, bevat essentiële gegevens over de postzegel en een unieke code voor authenticiteitsverificatie. Door het scannen van een QR-code op de fysieke postzegel, kunnen gebruikers de digitale versie ontdekken en verkennen binnen de blockchain.

Voortbouwend op dit succes, werd de NL crypto stamp 2 – leeuwen de NL crypto stamp safe geïntroduceerd. Deze geavanceerde versie komt met verbeterde technologieën, geoptimaliseerde blockchain-integraties en is specifiek ontworpen om naadloos te integreren met de morpheigenschappen. Het morphen van de NL crypto stamp safe kan nu alleen nog met de NL crypto stamp 2 – leeuw. In de toekomst zal dit waarschijnlijk ook met andere versies kunnen.

Het Morphen van NL crypto stamps uitgelegd:

  1. Verplaatsen: Begin met het verplaatsen van zowel je NL crypto stamp safe als een NL crypto stamp 2 naar je digitale portemonnee (wallet). Dit proces zal onmiddellijk de verborgen aspecten binnen de kluis in je wallet onthullen.
  1. Kies je Stamp: Met de kluis geactiveerd, verschijnt de optie “Start crypto stamp MorphXYZ” naast je NL crypto stamp safe. Selecteer hier een NL crypto stamp 2 uit je wallet voor de transformatie. Het is belangrijk om te benadrukken dat elke NL Crypto stamp safe slechts één keer kan worden gemorpht, wat deze handeling bijzonder en exclusief maakt.
  1. Geduld is een schone zaak: Het morphen is een zorgvuldig proces dat enige tijd in beslag neemt. Een aftelklok zal je gedurende dit proces op de hoogte houden.

Met deze revolutionaire stap plaatst PostNL zichzelf opnieuw in de voorhoede van digitale innovatie, door de grenzen van zowel filatelie als digitale kunst te verleggen.

Hoe ziet dit morphen eruit?

In de safe schuilt een mysterieuze inhoud: een compacte postzegel met één van drie symbolen (NFT’s) – een fopspeen, een fles of een regenboog.

Wanneer deze symbolen gecombineerd worden met een leeuwenafbeelding, transformeren ze in een nieuwe NFT. Om deze transformatie te starten, voeg je simpelweg de 2 cryptopostzegels samen in je digitale wallet. Vervolgens begint het morphen. Hieronder wordt visueel geïllustreerd welke mogelijke combinaties er zijn:

De fopspeen:

De fopspeen verandert in een bedroefde leeuw met een zilvergrijze achtergrond. Oplage = 13.750.

De fles:

De fles verandert in een blije leeuw met een achtergrond in dezelfde kleur als de NL crypto stamp (twin). Oplage = 11.000.

De regenboog:

De regenboog wordt een blije leeuw met een unieke, kleurrijke regenboogachtergrond. Oplage = 250.

Koop de NL crypto stamp 2 & NL crypto stamp safe

Naarmate de wereld van digitale kunst en filatelie blijft evolueren, zet PostNL zich in om in de voorhoede te blijven van deze grensverleggende transformatie. Door traditie te combineren met technologische vooruitgang, bevestigt PostNL haar voortrekkersrol in het combineren van het verleden met de toekomst, waarbij de NL crypto stamps als levend bewijs dienen van deze missie. We nodigen verzamelaars, kunstliefhebbers en nieuwsgierigen uit om dit nieuwe tijdperk van postzegelverzamelen met ons te verkennen.

Koop de NL crypto stamp 2