Litecoin, LTC
Litecoin

Crypto analist: Litecoin kan Spoedig Stijgen naar 140 Dollar

De populaire pseudonieme analist Rekt Capital deelt met zijn 347.500 volgers op Twitter dat Litecoin momenteel een script volgt dat de koers van de digitale munt naar het niveau van januari 2022 kan sturen.

Volgens de handelaar suggereert het doorbreken van de weerstand op 93 dollar door Litecoin dat de munt weleens kan opleven tot een koers van 140 dollar voor de volgende halving.

“De pre-halving rally van Litecoin is begonnen. Tot nu toe volgt Litecoin het groene pad heel aardig”, aldus Rekt Capital.

Als een speer

Tot nu toe gaat Litecoin in ieder geval als een speer en staat de digitale munt op een koers van 113,46 dollar. Daarmee schrijft het project voor de laatste zeven dagen een stijging van 30,14 procent op en voor de afgelopen 24 uur staat Litecoin op een plus van 6,54 procent.

Daarmee doet het project het een stuk beter dan Bitcoin, dat voor de afgelopen 24 uur op een plus van 0,77 procent staat en voor de laatste zeven dagen een plus van 1,73 procent mag noteren.

Vergeet echter niet dat Bitcoin een market cap van 596,68 miljard dollar met zich meedraagt en dat Litecoin het moet doen met een market cap van slechts 8,31 miljard dollar. Dat is nog steeds een respectabel getal, maar wel een getal dat in het niet valt bij de market cap van Bitcoin.

Ethereum in het vizier

Naast Litecoin heeft Rekt Capital ook Ethereum in het vizier. Volgens de analist is Ethereum hard op weg naar de koers van 2.275 dollar, nadat het de steun op de hogere tijdsframes wist te behouden. “Ethereum heeft het niveau van 1.680 dollar succesvol getest als steun en is vervolgens met 14 procent omhoog gesprongen”, aldus Rekt Capital.

ETH/USD rektcapital

Nu zou Ethereum “het blauwe pad” volgen en dat zou de koers in theorie kunnen optillen tot de 2.275 dollar. Op het moment van schrijven tikt het project van Vitalik Buterin binnen op 1.948 dollar en staat het met 1,59 procent in de plus over de afgelopen 24 uur.

Daarmee laat het zelfs even zijn hielen aan Bitcoin zien, iets wat de nummer twee van de markt de afgelopen weken niet lukte. De afgelopen periode was het vooral Bitcoin wat de klok sloeg en nu lijkt Ethereum wat terrein terug te pakken.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Litecoin kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Litecoin nieuws

Hoe Litecoin naar een prijs van $400 kan klimmen
Kan de Litecoin koers deze week het niveau van $115 bereiken?
Litecoin koerst af op $100: Doorbraak in zicht of schuilt er risico?
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC