metacade
Persbericht

Prijsvoorspelling Metacade (MCADE) en Litecoin (LTC) voor 2023 – 2030

De worstelingen van de bearish crypto markten in 2022 zetten door in 2023. Investeerders zetten de markt op zijn kop, op zoek naar de beste crypto om in te investeren om winst te maken in 2023 en op de langere termijn.

Het gloednieuwe gaming platform van Metacade wint enorm aan kracht tijdens het presale evenement, waardoor het een van de slimste vooruitzichten in crypto wordt. Ondertussen suggereren prognoses voor meer gevestigde coins, zoals de prijsvoorspelling voor Litecoin, dat er tussen nu en het einde van het decennium een bescheiden groei aan de horizon is. We vergelijken hier de prijsvoorspellingen voor de twee valuta’s met elkaar.

Wat is Metacade?

Metacade is een gloednieuwe toevoeging aan het aanbod van GameFi-platforms die strijden om bekendheid in een snelgroeiende crypto sector. Het platform lijkt een leidende rol te spelen in de ontwikkeling van de industrie. Metacade creëert het grootste aanbod van play-to-earn (P2E) games in de metaverse in een virtuele arcade die wordt gehost op de Ethereum blockchain.

Het doel is dat Metacade de go-to-place wordt voor gameliefhebbers en crypto fans, kennis deelt en een ondersteunende GameFi-community opbouwt, zodat gebruikers kunnen profiteren van de ongeëvenaarde play-to-earn-mechanica van het platform.

Metacade is op een missie om marktleider te worden in de GameFi-ruimte, waarbij de leden van het platform prikkels in de vorm van crypto krijgen aangeboden om te helpen een bloeiende community op te bouwen. Elke keer dat een gebruiker content op de hub plaatst, van het delen van game beoordelingen en tips tot deelname aan een livechat, kan er een passief inkomen verdiend worden via de beloningen op het platform.

Deze create-to-earn strategie is slechts één onderdeel van Metacade’s multi-verdienmechanisme, dat is ontworpen om gebruikers naar het platform te lokken. Daarnaast is er het compete-to-earn programma, waar gebruikers het native MCADE-token kunnen staken om deel te nemen aan prijstrekkingen en toernooien, terwijl het work-to-earn schema in het eerste kwartaal van 2024 wordt gelanceerd, waarbij Web3-banen voor de community beschikbaar zijn.

De belofte van Metacade reikt veel verder dan het bereik van andere GameFi-titels, omdat het platform zichzelf wil positioneren als pionier op het gebied van play-to-earn gaming. Een cruciaal aspect van deze aanpak is het innovatieve Metagrants programma, dat ontwikkelaars financiering biedt om exclusieve nieuwe titels te creëren die de ontwikkeling van Web3-gaming naar opwindende, nieuwe wateren brengen.

Cruciaal is dat de Metacade community volledige stemrechten krijgt op alle Metagrant inzendingen, waardoor ze autonomie krijgen over welke games worden gemaakt. Dit zorgt voor betrokkenheid tijdens het hele proces en geeft de gamers de daadwerkelijke titels die ze graag willen spelen.

Deze bepaling van stemrechten over de games op het platform maakt deel uit van de overgang van Metacade naar een volwaardige DAO tegen het vierde kwartaal van 2024. Tegen die tijd hebben de leden volledig stemrecht over het bestuur en de toekomstige richting van het platform.

Metacade prijsvoorspelling 2023 tot 2030

Experts voorspellen dat de GameFi-industrie de komende jaren een enorme versnelling zal doormaken. Namelijk dat het meer dan 10 keer sneller zal groeien dan traditionele gaming, met 70% per jaar tussen 2023 en 2027. Metacade’s uitstekende en opwindende roadmap lijkt hen te positioneren in de voorhoede van deze revolutie, met mooie beloningen die mogelijk beschikbaar zijn voor bullish investeerders in het project.

Metacade wordt naar verwachting een begrip in de GameFi-industrie. Prijsvoorspellingen zijn dat MCADE tegen het einde van 2023 $0,30 zou kunnen bereiken voordat het zou groeien tot ongeveer $1,20 in 2027. Voorspellingen voor het einde van 2030 suggereren dat MCADE-tokens elk $2,50 waard kunnen zijn naarmate play-to-earn-gaming volwassen wordt, en waarschijnlijk aanzienlijke dividenden terugbetalen aan investeerders die nu instappen.

Wat is Litecoin?

De oprichting van Litecoin gaat terug tot 2011, toen het werd gemaakt door Charlie Lee, een voormalige Google-medewerker, nadat hij het potentieel van de oorspronkelijke Bitcoin-explosie had gezien. Op basis van de originele codering van Bitcoin heeft het projectteam van Litecoin de basiscode aangepast om deze dagelijks bruikbaarder te maken. Hierdoor bood Litecoin snellere en goedkopere transacties aan dan Bitcoin of Ethereum.

Bovendien was Litecoin aanzienlijk goedkoper om te minen dan Bitcoin en Ethereum. In de loop van de tijd is het uitgegroeid tot een goedkope, toegankelijke mine coin die een favoriet is geworden bij veel blockchain miners. Kleine bedrijven en particulieren kozen massaal voor Litecoin vanwege de betaalbare, snelle en schaalbare oplossingen waardoor snelle transacties snel en gemakkelijk kunnen plaatsvinden.

Litecoin prijsvoorspelling 2023 tot 2030

Het native LTC-token van Litecoin is niet immuun geweest voor de uitdagende marktomstandigheden van 2022, met enorme verliezen die invloed hadden op de waarde. Echter, met versoepeling van de marktomstandigheden die naar verwachting later in 2023 zullen verschijnen, suggereren de prijsvoorspellingen voor Litecoin dat er betere tijden in zicht zijn.

Momenteel wordt LTC verhandeld tegen $89,68, aanzienlijk lager dan het hoogste punt ooit (ATH) van $412,96. De voorspelling is dat LTC $123 zou kunnen bereiken tegen het einde van 2023 en $267 tegen het einde van 2025. Deze waarden vertegenwoordigen bescheiden winsten vergeleken met vandaag, maar komen nog steeds niet in de buurt van de ATH.

De prognose op langere termijn ziet er echter veelbelovend uit, waarbij analisten voorspellen dat LTC voorbij zijn ATH zal stijgen en tegen het einde van 2030 ongeveer $1.815 zal bereiken, een stijging van bijna 20x, maar nog steeds ver onder de winsten die MCADE biedt.

Metacade is misschien wel de beste crypto om dit decennium in te investeren voor rendement

Metacade lanceerde onlangs de MCADE-token presale evenement met een tokenprijs van $0,008 en kreeg snel een enorme impuls. Na het ophalen van een enorme $5 miljoen in de eerste tien weken, vertoont het token geen tekenen van vertraging. De huidige financiering voor het project heeft al $7,6m bereikt terwijl de presale blijft versnellen.

Met de huidige prijs van $0,0155 die tegen het einde van de presale zal stijgen tot een uiteindelijk niveau van $0,02 en omdat de vraag naar MCADE naar verwachting zal stijgen wanneer het op gecentraliseerde en gedecentraliseerde exchanges wordt genoteerd, lijkt het een van de beste crypto’s te zijn om vandaag in te investeren om het rendement tegen het einde van 2030 te maximaliseren.

Je kunt Litecoin (LTC) hier bij eToro kopen.
Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.