prijs stijgt
Solana

Raoul Pal: Deze Crypto gaat met 2.000 procent of meer stijgen

Macro-guru en voormalig topbankier Raoul Pal voorziet gigantische stijging voor Ethereum-rivaal Solana en deelt deze tijdens een nieuw interview op het YouTube-kanaal van Crypto Banter. Tijdens het interview deelt Raoul Pal dat hij stijgingen van 1.097 tot 2.294 procent voorziet vanaf het huidige koersniveau van de munt.

Gigantische stijging voor Solana

Het moge duidelijk zijn dat Raoul Pal gigantische verwachtingen heeft voor het populaire smart contract platform, dat gebouwd is om concurrentie te bieden aan het grote Ethereum van Vitalik Buterin; dat de laatste tijd moeite heeft om in de voetsporen van Bitcoin te volgen.

Kan dit dan de cyclus worden waarin Ethereum zijn tweede plaats moet afstaan aan een ander veelbelovend project? Voor dergelijke speculaties lijkt het nog te vroeg, maar het is zeker dat Raoul Pal enorm bullish is over Solana.

“De cijfers zijn drastisch veranderd. Toen ik voor het eerst een blik wierp op Solana handelde de koers op 20 dollar. Sindsdien zijn we al enorm gestegen […]. Mijn schatting is dat we ergens tussen de 500 en 1.000 dollar eindigen, afhankelijk van hoe de markt zich voelt”, aldus Raoul Pal.

Op het moment van schrijven handelt Solana op 41,26 dollar en daarmee staat er een stijging van 25,27 procent op de borden voor het project.

Solana doet het goed in 2023

Het jaar 2023 is tot op heden een fantastische periode geweest voor Solana. Vanaf het begin van het jaar gemeten is de munt namelijk met ruim 300 procent gestegen. Vanaf de all-time high gemeten gaat het echter nog steeds niet goed met het project.

Op 6 november 2021 bereikte Solana namelijk zijn voorlopige all-time high met een koers van 259,96 dollar. Daar staat het momenteel nog 84,16 procent vandaan, wat dus nog behoorlijke koersstijgingen vraagt om dat niveau weer te bereiken.

Vanaf dit niveau moet het ongeveer 6,5x over de kop om de oude all-time high aan te tikken. Zo zie je maar hoever Solana is teruggevallen in vergelijking met bijvoorbeeld een Bitcoin, dat slechts 1x over de kop moet om de oude all-time high te bereiken.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

De 4 belangrijkste factoren achter de snelle stijging van de Solana koers
‘Deze Ethereum-rivaal kan nog VEEL verder stijgen’
Analist voorspelt nieuw koersrecord Solana van $360
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%