RAZER Sign
Blockchain

Razer richt zVentures Web3 Incubator op voor Web3-gaming-ontwikkeling

Razer heeft de zVentures Web3 Incubator (ZW3I) aangekondigd, een programma dat wereldwijd beschikbaar is voor gamebedrijven en ontwikkelaars. Met ZW3I wil Razer bijdragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie gaming-bedrijven en projecten die gebruik maken van blockchain-technologie.

Web3-gaming heeft nog moeite om door te breken

Web3-compatibele games hebben tot op heden moeite gehad om de belangrijkste gamerscommunity te boeien en te bereiken. Hoewel blockchain-mogelijkheden de potentie hebben om de gaming-ervaring te verbeteren, is succesvolle integratie een complexe onderneming die een goed begrip vereist van het gedrag van gamers en hun individuele motivaties tijdens het spelen. Bovendien richten veel huidige blockchain-games zich voornamelijk op de integratie van blockchain-technologie in plaats van het gebruik van de technologie om de gameplay te optimaliseren en te verbeteren, wat leidt tot verlies van interesse van spelers en een lage retentie.

Om deze reden zal zVentures ZW3I gebruiken om de kwaliteit van de game voorop te stellen bij het selecteren van veelbelovende Web 3.0-gametitels en partners. De focus zal liggen op het ondersteunen van gevestigde gamebedrijven met een sterke staat van dienst in het creëren van succesvolle games, terwijl ze overstappen op het integreren van blockchain-technologie en het Web 3.0-ecosysteem betreden. Door gebruik te maken van hun bestaande expertise in game-ontwikkeling, hebben deze bedrijven het potentieel om boeiende en plezierige blockchain-games te creëren die een bredere spelersbasis zullen aantrekken. Dit zal de groei en acceptatie van blockchain-technologie in de gaming-industrie stimuleren.

Web 3 kan veel teweeg gaan brengen

Lawrence Lin, directeur van Blockchain bij Razer, is ervan overtuigd dat Web 3.0 met behulp van blockchain-technologieën en ondersteuning van bedrijven met sterke kennis van games een revolutie zal teweegbrengen in de game-ervaring voor iedereen. ZW3I zal bijdragen aan nauwe samenwerking met innovatieve gamingprojecten om de acceptatie van blockchain-technologie in de gaming-industrie te stimuleren.

Geselecteerde gamebedrijven krijgen toegang tot de marketing- en partnerondersteuningsprogramma’s van Razer om hun reis naar het bouwen van plezierige en revolutionaire games voor de wereldwijde gaminggemeenschap te versnellen. Bovendien kunnen deze bedrijven profiteren van het sterke ecosysteem van hardware, software en services van Razer, waarbij elk project ondersteuning krijgt die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

Zo biedt Razer Cortex: Play to Earn bijvoorbeeld een functie waarbij gamers Razer Silver kunnen verdienen via het beloningsprogramma van Razer tijdens het gamen op hun pc. Daarnaast hebben geselecteerde bedrijven toegang tot het brede netwerk van partnerschappen van zVentures, waaronder gaming-gerichte ecosysteembouwers, technologieplatforms en investeerders zoals Animoca Brands, Amazon Web Services, 1Up Ventures, Griffin Gaming Partners en Play Ventures Future Fund.

Blockchain nieuws

NPC Labs haalt $18 miljoen op om Web3-gaminglandschap te revolutioneren
Herbeoordeling van Nigeriaans blockchainbeleid is gestart
Stripe breidt crypto-integratie uit naar Europese markt
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen