Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Rechter Torres geeft vertrouwelijke documenten vrij in zaak SEC vs. Ripple

De Amerikaanse rechter Analisa Torres heeft het verzoek van de gedaagde om bewijsstukken te verzegelen in de zaak SEC vs. Ripple gedeeltelijk toegekend en gedeeltelijk afgewezen. Voorstanders geloven dat de rechtszaak interessanter kan worden voor Ripple met belangrijke uitspraken in de zaak.


SEC vs. Ripple-zaak neemt nieuwe wending; beleggers worden bullish

Een andere advocaat genaamd Jeremy Hogan, tevens een voorstander van Ripple, denkt dat de komende maanden interessant kunnen worden in de rechtszaak tussen de SEC en Ripple. Belangrijke uitspraken in de zaak liggen in het verschiet nu rechter Analisa Torres het verzoek van Ripple en de individuele gedaagden om bewijsstukken te verzegelen, deels accepteert en deels afwijst. Hogan schreef het volgende op Twitter:

“Er is maar één belangrijke conclusie uit dit vonnis in de zaak Ripple vs. SEC: Rechter Torres maakt zich klaar om het over te nemen. De komende maanden zullen zeer interessant worden met alle belangrijke uitspraken die in de maak zijn.”

In een recente update heeft rechter Torres drie (3) documenten vrijgegeven, namelijk de aankondiging van de afzetting van Brad Garlinghouse in het formele onderzoek van de SEC, een e-mailstring van Chris Larsen en een e-mail van Brad Garlinghouse.

Een bevel tot openbaarmaking van de documenten zijn zowel door de SEC als door Ripple ingediend. Torres heeft het verzoek van de betalingsgigant ingewilligd. Ze wilde een antwoord indienen op de motie om het verweer tegen de eerlijke kennisgeving te schrappen.


Wil jij Ripple’s XRP verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Bullish Sentiment

Ripple diende een motie in om een antwoord in te dienen op 7 juni 2021. Het gebeurde na de uitspraak van rechter Torres dat het antwoord moet worden ingediend op 9 februari 2022.

Het recente nieuws over Ripple’s partnerschap met Modulr, dat payments-as-a-service aanbiedt, gecombineerd met de uitkomst van de uitspraak van rechter Torres, heeft een bullish sentiment onder beleggers aangewakkerd.

@DefendDark, een crypto-analist op Twitter, evalueerde de prijsontwikkeling van Ripple en voorspelde een rally van 30% nu de altcoin het koersdoel op $0,90 ziet. De analist merkt op dat Ripple een symmetrische driehoek heeft gevormd. Het kruisen van steun op $0,59 lijkt een rally in de altcoin te bevestigen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten