Altcoin,

ReddCoin (RDD) upgrade verbetert stabiliteit en meer

ReddCoin (RDD), de cryptocurrency bekend van het sociale netwerk Reddit, heeft een upgrade uitgevoerd. Hierdoor is een vernieuwde versie van zijn Proof of Stake Velocity (PoWV) protocol uitgerold.


Verbeteren veiligheid en stabiliteit

De twee voornaamste redenen om de upgrade uit te voeren waren de veiligheid en stabiliteit van het netwerk. De upgrade van het netwerk zal naar alle verwachting worden geactiveerd bij blok 3.000.000 van de RDD-blockchain. Dit blok zal rond eind oktober worden bereikt.


Vrijwilligers

ReddCoin is in 2014 ontstaan toen het werd afgesplitst van de cryptocurrency Litecoin (LTC). Ongeveer een jaar later, in 2015, ging de crypto over op het POSV-algoritme. Sinds 2015 is ReddCoin beheerd en doorontwikkeld door vrijwilligers, in tegenstelling tot veel andere cryptocurrencies.


Cryptocurrency acceptatie

Met de upgrade gaat ReddCoin zich naar verluidt richten op drie primaire principes, die projecten op de blockchain aantrekkelijker moeten maken. Hiermee hoopt het bedrijf dat de wereldwijde cryptocurrency-acceptatie wordt verhoogd.

Met de upgrade van het protocol zullen inzetbeloningen voor gebruikers worden verhoogd, die de huidige 5% zal overtreffen. Hoe hoog deze beloningen daadwerkelijk worden is echter nog onbekend.