Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Restaurant in VS accepteert alle cryptomunten als betaling

Het Crypto Street Restaurant in Florida accepteert alle cryptomunten als betaling en heeft tot nu toe alleen maar vijfsterren recensies gekregen.


Cryptothema

Een nieuw restaurant met cryptothema in Florida maakt hotdogs en garnalencocktails geïnspireerd door Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB). Zeker de Dogedogs zeer gewaardeerd worden door klanten.

De locatie in Clearwater Beach wordt het “Crypto Street Restaurant” genoemd en hield eerder deze maand een grootse opening voor het publiek met een menu vol namen die een knipoog geven naar populaire crypto-activa en terminologie.

Het menu biedt gerechten zoals de Dogedog, Crypto Cuban, DeFi Caesar Salad, SHIBA Shrimp Cocktail en de Bitcoinana Split om er maar een paar te noemen. Ook de inrichting van het restaurant komt overeen met het thema met crypto posters, meubels met Doge, Satoshi Nakamoto, Elon Musk en diverse Bitcoin-memes.

Volgens Ricardo Varona, de eigenaar van het restaurant, accepteert Crypto Street betalingen in alle digitale activa, inclusief memecoins en zogenaamde “Shitcoins”.


Aangestoken door zoon

Tijdens een interview op 29 december met de Tampa Bay Times, zei Varona dat zijn 24-jarige zoon hem een ​​paar jaar geleden voor het eerst kennis liet maken met crypto, maar op dat moment was hij geen fan van de sector. Na verloop van tijd veranderde zijn mening echter en overwoog hij eerst om een restaurantfranchise te lanceren die crypto-betalingen accepteerde. Maar dit plan wijzigde naar een locatie met volledig crypto-thema in plaats van een keten die gewoon crypto accepteerde.

“Ik bleef maar denken dat ik iets anders wilde doen, iets nieuws, en ik bleef maar aan crypto denken… Ik berekende hoeveel het zou kosten om iets nieuws te doen, verbrak de banden met de franchise en begon aan Crypto Street te werken.”

“Tot nu toe vindt het jongere publiek het geweldig en komt terug. Bij het oudere publiek zijn er veel mensen die interesse hebben met soortgelijke verhalen als de mijne waar hun zoon of kleinzoon hen iets heeft geleerd. Dus het zorgt voor behoorlijk coole gesprekken,” voegde hij eraan toe.

Varona zei dat het restaurant crypto-betalingen kan accepteren via een verkopersaccount of peer-to-peer rechtstreeks naar zijn portemonnee.

“Tot nu toe hebben we een paar transacties in crypto gehad, hoewel veel mensen geïnteresseerd zijn om het te gebruiken. Er zijn ook mensen die het net hebben verkocht of het in plaats daarvan op de lange termijn willen houden. Maar veel mensen begrijpen dat het gebruik ervan waarde toevoegt, “zei hij.


Vijf sterren voor het eten of voor het idee?

In zijn korte geschiedenis is het Crypto Street Restaurant tot nu toe online positief beoordeeld, met in totaal drie vijfsterrenrecensies op Yelp en acht vijfsterrenrecensies op Google Reviews.

“Heel coole plek! Uitstekende decoratie, geweldige menu-opties en super vriendelijk personeel. Eigenaar zit overal bovenop en geeft je graag een rondleiding door het themarestaurant en legt uit hoe het crypto-betaalsysteem zal werken”, aldus de review van elite Yelper “Eduardo F.”

Dit is niet de eerste keer dat de geliefde Dogecoin in verband wordt gebracht met hotdogs, nadat de Amerikaanse vleesfabrikant Oscar Mayer in augustus een eenmalig “Hot Doge Wieners” via eBay had geveild.

Vorige maand meldde Cointelegraph ook dat de populaire fastfoodketen Burger King samenwerkte met handelsplatform Robinhood om gratis cryptocurrency weg te geven, voornamelijk in de vorm van DOGE.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten