Shiba inu Nieuws

Shiba inu Nieuws

Ripio-App gaat Shiba Inu ondersteunen

Ripio-App is een Bitcoin (BTC)– en digitaal betalingsbedrijf voor bedrijven in Latijns Amerika. Het bedrijf biedt elektronische betaaloplossingen aan en is van plan om zo snel mogelijk Shiba Inu (SHIB) op zijn platform te ondersteunen.

Verliefd geworden op Shiba Inu Community

Dit liet het bedrijf weten via een Tweet op het sociale netwerk van Twitter. Het bedrijf liet weten dat ze verliefd zijn geworden op de wereldwijde Shiba Inu Community. De populaire meme-coin zal binnenkort SHIB op het platform worden ondersteunt.

Eerste exchange in Argentiniƫ

Door de nieuwe zet wordt Ripio App naar verluidt de eerste exchange in Argentiniƫ die de Shiba Inu-token op hun platform vermeldt. De exchange is vrij populair en heeft hierdoor inmiddels ruim 1 miljoen geregistreerde gebruikers.

Door de zet van Ripio App zouden tot slot wellicht meerdere exchanges in Argentiniƫ de populaire meme-coin op hun platform plaatsen. Dit laatste is echter momenteel nog nergens bevestigt en hiermee slechts speculatief.

Shiba Inu nieuws

Memecoins excelleren – Shiba Inu koers en Dogecoin koers schieten omhoog Memecoins excelleren – Shiba Inu koers en Dogecoin koers schieten omhoog
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
Het handelsvolume van Shiba Inu schiet omhoog nu de prijs stijgt Het handelsvolume van Shiba Inu schiet omhoog nu de prijs stijgt
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten