Ripple Nieuws

Ripple beweegt richting het belangrijke $1 niveau

De algemene stemming op de cryptomarkt is bullish en dat heeft Ripple geholpen een mooie winst te behalen. Betekent dit ook dat XRP klaar is om spoedig het belangrijke $1 niveau te doorbreken?


Een belangrijk moment voor de hele cryptomarkt

De XRP prijs is in de afgelopen week met meer dan 16 procent gestegen, en mede door deze mooie prijsstijging staat Ripple weer op plek 7 van de cryptoranglijst. XRP heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $44 miljard.

Naast Ripple lijken ook andere cryptomunten weer een comeback te maken. Dit toont aan dat beleggers langzaam weer klaar zijn om crypto’s te kopen, na de recente terugval. Voor Bitcoin is het belangrijk dat de prijs boven de EMA 20 komt, dat ligt rond de $49.600. Een beweging boven dit niveau geeft de munt de mogelijkheid om een sterk opwaarts momentum te ontwikkelen. Als dat inderdaad gebeurd lijkt de kans groot dat BTC prijs spoedig weer boven de $50.000 ligt. Dit scenario zou ook meteen bullish zijn voor andere cryptomunten zoals XRP.


Kan Ripple tot boven de 1 dollar stijgen?

XRP probeert momenteel boven de 50 EMA te komen, die zich in de buurt van $0,95 bevindt. De RSI blijft in het gematigde gebied ondanks de kracht van de recente opwaartse beweging, dus er is voldoende ruimte om extra opwaarts momentum op te bouwen.

XRP 1D grafiek – Bron: Tradingview

In het geval dat XRP boven de 50 EMA weet te komen, zal het zeer waarschijnlijk stegen tot de volgende weerstand die ligt op $0,9750. Een beweging boven dit niveau zal XRP naar de psychologisch belangrijke weerstand van $1,00 duwen.

Aan de andere kant ligt er ondersteuning rond de $0,90. Een beweging onder dit niveau zal XRP naar de ondersteuning op de EMA 20 (0,88) duwen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten