Brad garlinghouse
Ripple

Ripple CEO onthult XRP-tattoo vlak voor groots feest

Er hingen al een tijdje geruchten in de lucht over een mogelijke grote aankondiging. Terwijl de Ripple- en XRP-gemeenschap samenkomen in New York City om de XRP-overwinning te vieren, geeft Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, openheid van zaken op het X-platform.

Geen grote aankondigingen tijdens het feest

Enkele uren voor aanvang van het feest informeerde Garlinghouse de enthousiaste XRP-gemeenschap over wat ze konden verwachten. Hij maakte duidelijk dat, ondanks de geruchten, er geen grote aankondigingen zouden zijn.

Het feest is expliciet georganiseerd om de overwinning van XRP tegenover de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) te herdenken.

Garlinghouse benadrukte: “Voor wie zich afvraagt over mogelijke aankondigingen, het evenement van vanavond is puur en alleen een viering.”

Tattoo met de overwinning van XRP

Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, heeft op een unieke manier de recente XRP-overwinning gevierd. Op zijn rechterarm pronkt nu een tatoeage van het XRP-logo. Maar het is meer dan enkel het symbool. Bij een zorgvuldige blik valt een specifieke datum op: “07-13-2023”. Deze datum verwijst naar het moment waarop de Amerikaanse rechtbank XRP als non-security erkende, een mijlpaal voor de gemeenschap.

Garlinghouse’s XRP-tattoo zorgt voor reacties

Na de onthulling van Brad Garlinghouse’s XRP-tatoeage zijn er diverse reacties binnen de gemeenschap binnengekomen. David Schwartz, Ripple’s Chief Technology Officer, toonde zich met name enthousiast. Hij stelde dat hij, in bepaalde situaties, zelf ook zo’n tatoeage had overwogen.

Onder de XRP-fans is ondertussen speculatie ontstaan over eventuele verborgen betekenissen achter de tatoeage. Gebruiker “UtilityFTW” op platform X suggereerde dat de tatoeage wellicht een antwoord is op de groeiende geruchten dat Ripple zou overwegen XRP te vervangen met andere digitale valuta in hun betaalsystemen.

Conclusie

Tijdens een viering ter ere van de XRP-overwinning in New York City heeft Ripple’s CEO, Brad Garlinghouse, de geruchten ontkracht over mogelijke grote aankondigingen. Hij benadrukte dat de focus van het evenement ligt op het herdenken van XRP’s overwinning tegen de Amerikaanse SEC. Als bijzondere ode aan deze overwinning heeft Garlinghouse een tatoeage laten zetten met het XRP-logo en de datum “07-13-2023”. Deze actie heeft gemengde reacties en speculaties binnen de XRP-gemeenschap teweeggebracht.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

XRP Koers kan tot $14 stijgen na Golden Cross op 4-daagse grafiek
Crypto analist voorspelt: XRP klaar voor een monsterlijke stijging van 65.000%
XRP Koers Stijgt: Crypto analisten voorspellen doorbraak naar $1
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers