Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple gaat samenwerken met Modulr

De financiële instelling Modulr gaat een partnerschap met Ripple aan om het verzenden en ontvangen van betalingen naar het Verenigd Koninkrijk en Europa te vereenvoudigen. Trust Payments zal de eerste klant zijn die live gaat onder het partnerschap.


Wat houdt de samenwerking in?

De samenwerking zal ervoor zorgen dat er internationaal realtime betalingen gedaan kunnen worden. Dit aan de hand van Ripple’s technologie genaamd RippleNet. In combinatie met de technologie van Modulr kunnen bedrijven nu sneller, betrouwbaarder en kosten effectiever betalen in het VK en Europa.

Als eerste bedrijf dat direct profiteert van de samenwerking tussen Ripple en Modulr, kan Trust Payments zijn service dus uitbreiden en nieuwe betalingsopties bieden.

Jonathan O’Connor, CCO van Trust Payments, zei: “De samenwerking tussen Modulr en Ripple zorgt voor nieuwe betalingsopties. We willen ervoor zorgen dat we verkopers alternatieven bieden voor traditionele methoden met lagere kosten en een snellere financiering van hun rekeningen.”

Ripple en Modulr zullen realtime betalingen leveren, vanuit de regio’s Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Sendi Young, Managing Director van RippleNet in Europa zei: “Ripple is verheugd om samen te werken met Modulr, die een diepgaande kennis en expertise heeft van het betalingslandschap, evenals verbindingen met kritieke betalingsinfrastructuur in het VK. Samen kijken we ernaar uit om klanten op RippleNet naar het VK en Europa een snellere, eenvoudigere grensoverschrijdende betalingservaring te bieden.”

Myles Stephenson, CEO en oprichter van Modulr zei: “We kijken ernaar uit om met Ripple samen te werken aan het leveren van realtime, prijsconcurrerende en betrouwbare betalingen in het VK en Europa, en vervolgens wereldwijd in de komende maanden.”


Wil jij XRP verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten