Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

“Ripple heeft geen schijn van kans tegen de SEC”

Voormalig hoofd van de SEC, Robert Cohen, is van mening dat de rechtszaak tegen Ripple van cruciaal belang is voor de hele cryptowereld.

De uitkomst is volgens hem echter minder belangrijk aangezien de toezichthouder zeer waarschijnlijk een motie voor heroverweging in zal dienen bij het verliezen van de rechtszaak tegen Ripple.

De SEC zal er alles aan doen om de rechtszaak te winnen

Robert Cohen was hoofd bij de afdeling handhaving van de SEC. In een interview reageerde Cohen op een vraag over wat er zou gebeuren als de Securities and Exchange Commission zal doen als ze de rechtszaak tegen Ripple verliezen.

Volgens Cohen zou dit minder positief zijn voor Ripple dan veel mensen denken. De SEC zal volgens Cohen namelijk een motie van heroverweging in dienen en er alles aan doen om Ripple alsnog aan te klagen. Dit zelfde gebeurde namelijk al een keer bij een andere rechtszaak tegen het bedrijf Blockvest.

Op 27 november 2018 verloor de SEC een rechtszaak tegen het bedrijf Blockvest, LLC. De overwinning van Blockvest was groot nieuws in de industrie, maar op 18 december 2018 verzocht de SEC om een gedeeltelijke heroverweging.

Op 14 februari 2019 heeft de rechtbank het verzoek van de SEC tot heroverweging goedgekeurd op basis van nieuw bewijsmateriaal en een argument dat de rechtbank blijkbaar over het hoofd had gezien. De SEC maakte het eerdere verlies dus gewoon weer ongedaan.

Cohen vertelt dan ook dat een overwinning van Ripple zeker niet het einde van de juridische strijd zou betekenen. De toezichthouder zal er alles aan doen om zijn gelijk te behalen. Zeker omdat het zo belangrijk is voor de toekomst van alle cryptobedrijven.

Ripple nieuws

Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta
Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren
Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten