Ripple labs, Ripplenet
Ripple

Ripple huurt 50 ontwikkelaars in voor zijn nieuwe kanntoor in Canada

Ondanks de aanhoudende massale crypto crash en banenverlies in de cryptomarkt, blijft Ripple zijn team uitbreiden. Ripple Labs heeft afgelopen donderdag namelijk de opening aangekondigd van een nieuw kantoor in Canada.

Ripple blijft kijken naar uitbreiding

Ripple is van plan om 50 ontwikkelaars in dienst te nemen voor zijn kantoor in Toronto. Later wil Ripple nog eens honderden blockchain ontwikkelaars, datawetenschappers en machine learning-specialisten aan gaan nemen. Dit wordt het eerste Canadese hoofdkantoor van Ripple. Ze blijven uitbreiden in Noord-Amerika.

Developers met kennis van crypto zijn schaars

De Cryptocurrency en blockchain technologie biedt ontwikkelaars een geweldige kans om complexe problemen op te lossen. De oplossingen hebben het potentieel om de wereld te veranderen. Zo vertelt de CEO van Ripple, genaamd Brad Garlinghouse.

Ripple biedt verschillende soorten oplossingen aan. Waaronder grensoverschrijdende betalingen en een platform voor het maken, onderhouden en afhandelen van digitale valuta’s van centrale banken.

De business groeit razendsnel, maar ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in de crypto sector zijn extreem schaars. Hierdoor concurreren heel veel bedrijven met elkaar om het talent aan te nemen. Wat wel een voordeel is, is dat veel developers zeer geïnteresseerd zijn in de nieuwe technologie.

Ripple focust zich steeds meer op Canada

“Crypto is een van de meest interessante gebieden om in te werken. Het is dus geen verrassing dat getalenteerde mensen de traditionele financiële en technologiebedrijven verlaten om dit veld te betreden”, zo vertelt Garlinghouse

Ripple heeft benadrukt dat een van zijn belangrijkste doelstellingen dit jaar is om uitzonderlijk talent binnen het crypto- en blockchain-ecosysteem aan te nemen. Het nieuwe kantoor in Toronto maakt deel uit van de doelstelling van het bedrijf om crypto-gerelateerde innovatie in heel Canada te promoten.

Ripple heeft al een Blockchain initiatief in de regio opgezet. Hier werkt het bedrijf samen met universiteiten en hogescholen, waaronder de University of Waterloo en Toronto Metropolitan University.

Dat Ripple steeds meer naar Canada trekt is niet zo gek. Het bedrijf heeft namelijk plannen om de Verenigde Staten te verlaten. Dit omdat de regelgeving in Amerika, volgens Ripple, ongunstig en oneerlijk is.

Ripple nieuws

Kan Ripple (XRP) ooit $100 waard worden?
Besloten SEC-vergadering wakkert speculatie aan over schikking met Ripple
Deskundigen voorspellen: XRP is klaar voor een ongekende koersstijging
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?