pbxrp
Persbericht

Ripple Koers Verwachting: Crypto AI Voorspelt Wat Gaat Ripple Doen Komende Week

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Ripple koers bevindt zich nog altijd op onzeker terrein nu de koers zich al meerdere dagen in het rood bevindt. Veel investeerders vragen zich daarom af hoe de toekomst voor de nummer 7 van de crypto markt eruitziet. Om hier antwoord op te geven maakten we gebruik van Crypto AI.

Ripple bevindt zich net als de rest van de crypto markt nog altijd in het rood, ondanks dat het wel in staat was om een groot deel van zijn gemaakte verliezen tijdens de crypto crash goed te maken.

De XRP koers moest tijdens de crypto crash namelijk een daling accepteren richting de $ 0,44, iets meer dan een week later bevindt de XRP koers zich echter alweer boven de $ 0,56.

Ripple koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

De huidige waarde in de buurt van de $ 0,56 is echter nog altijd een stuk lager dan de $ 0,64 die XRP waard was op de dag voor de crypto crash.

Ondanks deze moeilijke fase voor de XRP koers is er nog altijd het nodige optimisme over Ripple en zijn native crypto, aangezien dit project nog altijd bezig is om zijn samenwerkingen uit te breiden en zijn ecosysteem te verbeteren.

Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, heeft ook meermaals zijn vooruitzichten voor de XRP koers gedeeld waarin hij een mogelijkheid ziet dat XRP van $ 0,60 naar $ 748,50 per token kan gaan stijgen.

Nu de token ook vrij is van zijn zorgen met de SEC lijkt de weg vrij voor een mooie groei, alhoewel een stijging richting de $ 748,50 enigszins voorbarig lijkt.

Nu Ripple zich mogelijk opmaakt voor mooie ontwikkelingen is het interessant om te bekijken hoeveel de XRP koers daadwerkelijk waard kan worden. En om deze verwachting zo gedetailleerd mogelijk te maken hebben we om advies gevraagd van CryptoAI.

Crypto AI voorspelt XRP koers waarde voor 20 augustus

Om te bepalen hoeveel XRP waard kan worden maken we gebruik van de voorspellingssoftware die CoinCodex aanbiedt. Deze software maakt gebruik van AI en voorspelt de XRP koers op basis van de prestaties over de afgelopen dagen in combinatie met macro-economische ontwikkelingen.

Volgens CoinCodex kan de XRP koers op 20 augustus al $ 0,76 waard worden, een aanzienlijke stijging van maar liefst 35%.

Om te kijken of deze voorspelling realistisch is, kijken we ook naar de technische indicatoren van Ripple.

Ripple koers verwachting – wat gaat Ripple doen?

Allereerst bevindt de RSI van Ripple zich rond de 44, een waarde waar het zich al een week lang rond bevindt. Het is neutraal terrein dat dichter in de buurt ligt van een bearish gebied dan bullish gebied.

RSI van Ripple – bron: TradingView

Het MACD-histogram geeft tegelijkertijd een verkoopsignaal af met een waarde van 0,00298, een redelijk negatief teken voor de nabije toekomst van Ripple.

Een factor die dit vooruitzicht deelt is het feit dat de huidige koerswaarde van XRP zich onder alle EMA’s van de korte termijn bevindt. XRP is op dit moment minder waard dan zijn 10-daagse, 20-daagse en 30-daagse EMA’s.

De XRP koers bevindt zich echter wel boven zijn EMA’s van de lange termijn, wat een teken is dat een nieuwe rally nog even op zich kan laten wachten, maar zeker wel plaats kan vinden.

De voorspelling van CoinCodex lijkt daardoor enigszins optimistisch en de XRP koers gaat het moeilijk hebben om in 4 dagen al met 35% te stijgen. Op basis van de EMA’s lijkt een stijging richting de $ 0,76 echter wel mogelijk te zijn voor het einde van 2024.

Als XRP richting de $ 0,76 wilt stijgen zal het echter wel voorbij een aantal belangrijke weerstandsniveaus moeten stijgen. 

Het eerste weerstandsniveau bevindt zich op dit moment rond de $ 0,569. Als de koers overtuigend voorbij deze weerstand kan stijgen is er ruimte voor een stijging richting de $ 0,591. Vanuit daar kan er gekeken worden naar een stijging van zijn hoogste waarde in een maand tijd: $ 0,65. Alleen als de weerstand rondom dit niveau verbroken wordt kan er gekeken worden naar een stijging richting de voorspelde $ 0,76 van CoinCodex.

Mocht de XRP koers niet in staat zijn om zijn eerste weerstandsniveau voorbij te stijgen, moet er rekening gehouden worden met een consolidatie richting de $ 0,548. Vanuit daar zou de XRP koers verder kunnen dalen richting de $ 0,543 en $ 0,525.

Het lijkt er in ieder geval op dat XRP voorlopig nog geen aanzienlijke stijging door gaat maken en om die reden verschuiven investeerders hun aandacht in de tussentijd naar andere crypto alternatieven.

Met name presale tokens zijn recentelijk populair geworden omdat deze projecten hun tokens tegen aanzienlijke kortingen verkopen, wat betekent dat vroege investeerders extra hoge winsten kunnen behalen.

Om deze reden bespreken we hieronder twee van de beste presales van 2024. Allebei deze opties zijn in staat om in de nabije toekomst successen te boeken, nog voordat XRP in staat is om een rally door te maken.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw pepe alternatief komt met eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat snel de nodige aandacht heeft gekregen vanwege zijn unieke utility. Dit project is namelijk bezig om zijn eigen Layer 2 blockchain naar de crypto markt te brengen. Hierdoor onderscheidt het zich ook meteen van de vele andere Pepe alternatieven die vaak geen enkele utility met zich meebrengen. Dit is ook een van de redenen waarom dit project al zo snel viraal is gegaan.

Pepe Unchained vormt de losgebroken Pepe (PEPE) die niet meer vastzit aan de gebreken van de Ethereum blockchain. Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben tegenwoordig namelijk vaak te maken met lage transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Dit zorgt er ook voor dat meme coins zoals Pepe het moeilijk hebben op deze platformen. De losgebroken versie van Pepe wist al snel dat het nodig was om een eigen Layer 2 blockchain te ontwikkelen die in staat is om snelle transacties aan te bieden tegen lage kosten. Hierdoor vormt deze Layer 2 blockchain ook de ideale launchpad voor nieuwe meme coins.

Naast dat gebruikers kunnen profiteren van snelle transactiesnelheden en lage kosten kunnen ze ook profiteren van extra hoge staking beloningen. Deze beloningen bevinden zich op dit moment nog altijd in de buurt van 220%, ondanks dat er al meer dan 730 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette tokens is trouwens een belangrijke indicator van hoeveel vertrouwen gebruikers hebben in de toekomst van dit project. Het helpt ook om de koers stabiel te houden op het moment dat deze token gelanceerd wordt op exchanges.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 9 miljoen opgehaald waardoor het ook zijn doel van $ 9,049 miljoen wist te bereiken. Hierdoor is de prijs van PEPU tokens verder gestegen naar $ 0,0091265, een prijs die in de volgende fase van de presale nog verder zal stijgen. Geïnteresseerde kopers zullen er dus snel bij moeten zijn. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcards.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – meme coin project haalt inspiratie uit de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin waarvan het team geïnspireerd is door de vrijheid van base jumping. Deze vrijheid hebben ze nu proberen te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te realiseren. Binnen deze wereld zullen gebruikers in staat moeten zijn om hun tokens te verplaatsen over verschillende blockchains, zodat ze vrij zijn binnen de crypto markt.

Om deze gedecentraliseerde wereld te realiseren maakt Base Dawgz gebruik van multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar is op de Base blockchain, maar ook op die van Ethereum, BNB, Solana en Avalanche. Op deze manier zijn gebruikers dus in staat om hun tokens te verplaatsen over een aantal van de grootste blockchains ter wereld, en zijn ze dus in staat om zich te verplaatsen binnen een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen.

De Base blockchain vormt echter wel het thuis waar het gehele ecosysteem van Base Dawgz op gebouwd is. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Base Dawgz kan bijvoorbeeld profiteren van het succes van andere Base meme coins zoals BRETT. BRETT wist al snel een market cap te bereiken van boven de $ 1,5 miljard. Het kan zomaar eens zijn dat Base Dawgz nu de volgende succesvolle Base meme coin wordt.

De presale van Base Dawgz heeft al bijna $ 3 miljoen aan vroege investeringen op weten te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,007784 per stuk, maar deze prijs zal begin volgende week verder gaan stijgen. Gebruikers die hun tokens vandaag nog kopen en meteen vastzetten, komen daarnaast in aanmerking voor een aantrekkelijke APY van meer dan 835%. Investeerders die er snel bij zijn, kunnen dus profiteren van hoge kortingen en een hoog rendement. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.