Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple lijkt klaar voor een enorme uitbraak van +40%

Al tijden lang bevindt Ripple’s XRP token zich in een consolidatiefase, maar daar kan snel een eind aan komen. Volgens verschillende analisten staat Ripple namelijk op het punt om een prijsstijging van 40% te laten zien, nu het een kritiek weerstandsniveau nadert. Als Ripple het laatste obstakel weet te overwinnen, lijkt een klim naar $1,77 eraan te komen.


Kan de XRP prijs spoedig stijgen tot $1,77?

De XRP prijs lijkt klaar voor een enorme uitbraak. Dit aangezien de koers zich aan de bovengrens bevindt van het symmetrische driehoekspatroon op de daggrafiek. Als Ripple uit dit technische patroon weet te breken zou dat betekenen dat de koers met 39% kan stijgen, richting de $1,77. Wel moet de XRP koers dan vandaag boven de $1,27 sluiten.

De trendlijn aan de bovenkant van de symmetrische driehoek fungeert als zware weerstand voor de XRP-prijs, aangezien Ripple sinds 16 april niet boven deze trendlijn kon komen. Een doorbraak boven $1,27 zou een enorme beweging naar de bovenkant kunnen betekenen.

Als de XRP-prijs niet boven het belangrijke prijsniveau van $1,27 sluit, zal Ripple blijven consolideren. De koers valt dan terug in het technische patroon. Deze consolidatie zal dan aanhouden totdat het weer de trendlijnen gaat testen.

Ondersteuning ligt voor nu op het 61,8% Fibonacci-retracementniveau op $1,20 en daarna zal er nog ondersteuning zijn rond de $1,13. Voor nu lijken de bulls echter in controle. Het zou dus zomaar kunnen dat we de Ripple prijs op de korte termijn tot boven de $1,70 zien stijgen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten