Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple lijkt klaar voor een flinke prijsstijging

Ripple’s XRP token ziet er zeer bullish uit vandaag. De prijs is in de afgelopen 24 uur al met meer dan 10 procent gestegen en lijkt klaar voor grotere winsten.


Ripple’s XRP token stijgt met 10%

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0.90. Dit terwijl de Ripple koers 24 uur geleden nog rond de $0.82 lag. Dat betekent dat de prijs vandaag met meer dan 10 procent is gestegen.

De grafiek ziet er zo bullish uit doordat er een nieuwe higher high is neergezet na het doorbreken van het vorige dieptepunt van $0,85. Dat De XRP prijs nu ook tot boven het weerstandsniveau van $0,90 is gebroken is misschien nog wel positiever. De RSI bevindt zich in het overbought gebied, maar vertoont geen tekenen van een ommekeer. Dit suggereert dat er nog wat opwaarts momentum in de markt is en dat er binnenkort verdere winsten mogelijk zijn. Een snelle koersstijging tot richting de psychologische 1 dollar grens is daarom zomaar mogelijk.

De XRP prijsstijging van vandaag wordt dus deels veroorzaakt door bullish technische factoren. Echter, ook de congreszitting in Amerika van gisteren, heeft waarschijnlijk zijn steentje bijgedragen. De hoorzitting, waarin meerdere CEO’s van grote crypto bedrijven antwoord gaven op vragen van congresleden verliep namelijk verassend positief. Het lijkt erop dat steeds meer congresleden in Amerika beginnen te snappen wat voor voordelen cryptocurrencies kunnen bieden en waarom ze de markt niet tegen moeten werken met onnodig veel en strenge regels. Zeker voor Ripple, dat zich in een juridische strijd bevindt met de Amerikaanse SEC, is dat goed nieuws.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten