coca cola vs pepsi
Altcoin, Ripple

Ripple manager: XRP en XLM zullen de Pepsi en Coca-Cola van de financiële wereld worden

Een manager bij Ripple is van mening dat XRP en XLM, twee digitale activa met soortgelijke functies, kunnen fungeren als de Pepsi en Coca-Cola van de toekomstige financiële revolutie, door hun nut voor centrale banken.

XRP en XLM: een ongekende gelijkenis

Francis Hunt, een ervaren handelaar en technisch analist, heeft onlangs zijn visie op de toekomst van XRP en Stellar (XLM) gedeeld. Dit deed hij tijdens een gesprek met Versan en Vandell Aljarrah in de meest recente aflevering van de Black Swan Capitalist-podcast.

Versan stelde een vraag aan Francis Hunt over de toekomstige rol van XRP en Stellar (XLM), met een focus op hun gelijkenissen in onderliggende technologieën en prijsbewegingen.

Het is interessant dat Jedd McCaleb, een van de sleutelfiguren achter de ontwikkeling van de XRP Ledger (XRPL), in 2014 het Stellar-netwerk oprichtte. McCaleb, die tot 2013 Chief Technology Officer bij Ripple was, heeft zijn stempel gedrukt op de Stellar-blockchain, die veel overeenkomsten vertoont met de XRPL.

Opmerkelijk is ook dat XLM, het primaire token van Stellar, vaak de prijstrends van XRP volgt. Zo steeg XLM naar een all-time high (ATH) van $1,05 toen XRP in januari 2018 een ATH van $3,30 bereikte. Dezelfde trend was waarneembaar in de prijsdalingen van beide tokens in de daaropvolgende maand. XLM heeft ook de prijsstijgingen van XRP in april 2021 en vergelijkbare stijgingen in dat jaar gevolgd.

XRP en XLM vergelijkbaar met Pepsi en Coca-Cola?

In een recente aflevering van de Black Swan Capitalist-podcast vroeg Versan aan Francis Hunt naar zijn mening over de toekomstige rol van XRP en Stellar (XLM) in de financiële sector. Hij wees op de vergelijkbare prijsbewegingen van deze twee activa.

Hunt onthulde dat een hooggeplaatste manager van Ripple inzichten heeft gedeeld over de positie van XRP en XLM in de financiële wereld. Deze manager vergelijkt XRP en XLM met Pepsi en Coca-Cola, wat suggereert dat ze vergelijkbare en belangrijke rollen zullen spelen in de financiële revolutie.

Deze Ripple-manager benadrukt dat XRP en XLM vergelijkbare functionaliteiten hebben en al op kleine schaal worden ingezet. De verwachting is dat, hoewel centrale banken van verschillende landen mogelijk één van de twee activa zullen adopteren, beide een vergelijkbare en significante rol zullen spelen. Dit zou hen een dominante positie kunnen geven binnen de financiële sector, vergelijkbaar met de positie van Pepsi en Coca-Cola in de frisdrankindustrie.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Twee reden waarom Ripple (XRP) gigantisch gaat stijgen
Is de juridische strijd tussen Ripple en de SEC voorbij?
Gedurfde Prognose van Analisten: XRP Prijs Kan Stijgen tot $50 in 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist voorspelt: XRP klaar voor explosieve groei van 61.000% in aankomende Bullrun
Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto
Deze 3 crypto’s kunnen in December flink gaan dalen