Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple, Modulr en Remessa gaan samenwerken om internationale betalingen te stimuleren

De samenwerking tussen Modulr, Ripple en Remessa Online zal zorgen voor gemakkelijke, betrouwbare en transparante internationale betalingen tussen Brazilië en het Verenigd Koninkrijk en de EU.

Samenwerking Modulr en Ripple

Het Braziliaanse fintech bedrijf genaamd Remessa Online heeft zijn krachten gebundeld met Modulr en Ripple om zijn grensoverschrijdende betalingen vanuit Brazilië naar het Verenigd Koninkrijk en Europa te stimuleren.

Betalingsplatform Modulr en Ripple hebben in februari 2022 al een samenwerking aangekondigd om betalingen naar het VK en Europa mogelijk te maken. De samenwerking met Remessa Online, die vandaag bekend werd gemaakt, is bedoeld om het voor Remessa Online gemakkelijker te maken om internationaal realtime betalingen uit te voeren. Dit betekent dat Brazilianen nu heel gemakkelijk geld kunnen overmaken naar Europa en Engeland via SEPA, Instant Payments en Faster Payments.

Met Modulr’s toegang tot Britse en Europese betalingsroutes en de internationale infrastructuur van RippleNet, is Remessa Online nu een goedkoop, betrouwbaar en alternatief snel alternatief om betalingen te versturen van Brazilië naar Engeland en Europa.

Samen bereiken we meer

Myles Stephenson, oprichter en CEO van Modulr, vertelt het volgende over de samenwerking met Ripple en Remessa:

“We zijn verheugd dat Remessa Online onze eerste Braziliaanse fintech-klant is die profiteert van onze samenwerking met Ripple. We delen het doel om internationale betalingen zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen door de verborgen inefficiënties weg te nemen die internationale betalingen tegenwoordig belemmeren. Bij Modulr kijken we ernaar uit om samen te werken met Remessa Online en onze langetermijnpartner Ripple om realtime, betrouwbare en transparante betalingen naar het VK en Europa te leveren.”

Alexandre Liuzzi, Chief Strategic Officer en oprichter van Remessa Online, voegde hieraan toe:

“Remessa Online is verheugd om samen te werken met Modulr, wiens zeer uitgebreide ervaring met de betalingsinfrastructuur in het VK en Europa van cruciaal belang zijn voor ons om de betalingservaring te bieden die onze klanten verwachten. Dankzij het partnerschap kunnen we onze klanten nu enorme voordelen bieden op het gebied van lage kosten en efficiëntie. Dit stelt hen in staat nieuwe kansen en betalingsfunctionaliteiten te ontdekken en hiermee uiteindelijk hun eigen bedrijf verder uit te breiden. Samen kunnen we dichter bij ons doel komen om de beste infrastructuur-aanbieder te zijn voor grensoverschrijdende betalingen in Brazilië.”

Ook Ripple reageerde positief op de samenwerking en schreef:

“Onze samenwerking met Modulr stelt Remessa Online in staat om veel van de inefficiënties aan te pakken die verband houden met reguliere nationale banken en hun betalingstechnologie. Door dit te doen, zijn ze in staat om hun klanten betrouwbare, kosteneffectieve en transparantere grensoverschrijdende betalingen vanuit Brazilië naar het VK en Europa aan te bieden, en tegelijkertijd de prestaties en grootte van hun bedrijf te verbeteren.”

Ripple nieuws

Goed nieuws: Jed McCaleb’s Ripple wallet is binnen enkele weken leeg Goed nieuws: Jed McCaleb’s Ripple wallet is binnen enkele weken leeg
Ripple kondigt samenwerking aan met autofabrikant Lotus Ripple kondigt samenwerking aan met autofabrikant Lotus
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten