Ripple Nieuws, Solana Nieuws

Ripple prijs blijft stijgen en pakt 6e plaats terug

De Ripple prijs stijgt ook vandaag weer en staat, door zijn goede prestaties, weer op plek 6 in de ranglijst van grootste cryptocurrencies. De stijging wordt mede veroorzaakt door de gunstige ontwikkelingen in de SEC versus Ripple rechtszaak.


Ripple rechtszaak nadert zijn einde

Na de recente uitspraak van rechter Analisa Torres is de prijs van Ripple (XRP) opnieuw gestegen. De prijs is gestegen naar een niveau dat sinds het begin van het jaar niet meer is gezien.

De XRP marktkapitalisatie is gestegen tot boven de $42 miljard. Dit gebeurde na een positieve wending in de juridische strijd van Ripple tegen de Securities and Exchange Commission. Daarmee is het boven Cardano (ADA) en Solana (SOL) uitgestegen. XRP is nu de zesde grootste crypto valuta geworden op basis van marktkapitalisatie.

De Ripple koers is in de afgelopen zeven dagen met meer dan 42% gestegen. De XRP verhandelt momenteel rond de $0,893. De marktkapitalisatie van XRP bedraagt $42 miljard. Hiermee heeft het Cardano ($40,5 miljard) en Solana ($36,6 miljard) ingehaald.

XRP 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Wil jij Ripple verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Documenten suggereren dat de rechtszaak snel over zou kunnen zijn

Advocaten vertellen dat er documenten zijn gevonden die zeer gunstig zijn voor Ripple:

“De verzegelde documenten zullen aantonen dat Ripple in 2012 een juridische analyse ontving dat XRP geen security was. We kijken ernaar uit dat het publiek toegang heeft tot deze documenten terwijl we deze zaak krachtig blijven verdedigen’.

De stijging van de XRP prijs weerspiegelt het gevoel van investeerders dat de langdurige juridische strijd van Ripple met de SEC snel voorbij zou kunnen zijn. Dit alles ondanks het feit dat advocaat John Deaton vorige maand verklaarde dat de zaak tot volgend jaar zou kunnen duren.

Zoals eerder gemeld, zal de uitkomst van de rechtszaak bepalen hoe crypto valuta’s in de toekomst worden geclassificeerd.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten