Ripple

‘Ripple prijs gaat omhoog schieten na de SEC rechtszaak’

De bekende crypto analist Credible Crypto zegt dat de XRP prijs zal exploderen als Ripple eindelijk klaar is met de rechtszaak tegen de SEC.


Regelgevende duidelijkheid kan heel goed uit gaan pakken voor Ripple

Volgens de analist zal de prijs van Ripple omhoogschieten als de rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) is afgerond. In een interview met Thinking Crypto zei hij dat de fundamentele factoren suggereren dat de XRP koers enorm kan gaan stijgen.

Volgens hem zal het te laat om XRP te kopen na de uitkomst van de rechtszaak. Dit omdat de lopende rechtszaak tussen Ripple en de SEC uiteindelijk de regulering van het XRP digitale token zou kunnen verduidelijken, wat enorm optimistisch is voor de token.

Ondanks de dus misschien wat minder goede technische indicatoren legt Credible uit waarom hij toch grote hoeveelheden van de XRP token in zijn bezit heeft.

“De reden dat ik ondanks de trage prijsbeweging nog steeds zo’n enorme hoeveelheid XRP bezit, is dat ik het nu als een afdekking tegen de rest van de markt beschouw. Als deze SEC-rechtszaak eindigt – en ik denk dat het zal gebeuren, ik weet niet wanneer – maar ik denk dat het uiteindelijk gunstig zal eindigen voor Ripple en XRP, en als het eindigt, zal XRP in wezen de enige crypto zijn met duidelijke regelgeving voor de Verenigde Staten. Dit is een super grote aanwinst voor Ripple. U kunt dus verwachten dat de prijs van XRP dan omhoogschiet. Dus als u wacht op de uitkomst van de zaak om in te grijpen, bent u te laat. Dus je gokt nu, en als je inzet loont en XRP wint, zal XRP omhoogschieten.”


Wil jij XRP verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Ripple (XRP) gaat investeerders rijk maken

Onlangs verklaarde Ben Armstrong, een beroemde cryptohandelaar met een YouTube-aanhang van 1,45 miljoen en een Twitter-aanhang van 795K, dat Ripple’s XRP digitale token investeerders rijk zal gaan maken.

Opvallend was dat recent een Fox journalist opmerkte dat het erg apart is dat de SEC Ripple in 2018 niet zag als een security, maar dat zij nu wel in de rechtszaak wel als een security worden gezien door de SEC. Terwijl Ripple in wezen niet is veranderd sinds 2018. Het is dus nog altijd afwachten op de afwikkeling van de zaak, maar de afgelopen dagen maakt XRP in ieder geval al een prachtige stijging mee.

Op het moment van schrijven ligt de Ripple koers rond de $0,872. Dat betekent dat de prijs in 24 uur tijd met 14% is gestegen en dat het in een week tijd een winst van meer dan 40% heeft geboekt.