Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple prijs schiet omhoog na gerucht dat Coinbase XRP zal relisten

De Ripple koers is vandaag met meer dan 10 procent gestegen. De mogelijke oorzaak voor de explosieve koersstijging is het gerucht dat Coinbase de handel in XRP wellicht weer op zal pakken.


Gaat Coinbase XRP relisten?

Het gerucht werd naar buiten gebracht door een XRP-community lid genaamd ‘Kerish xrp’. Hij meldde een aantal uur geleden dat Coinbase, de grootste en meest populaire crypto-exchange in Amerika is begonnen te werken aan het relisten van de XRP-token op de backend van de website. Als bewijs hiervan citeert de twitteraar verschillende regels code uit de Coinbase Pro API.

De tweet van het communitylid gaat momenteel viraal op Twitter en is op grote schaal geliked en geretweet. De ontdekking van “Krish xrp” zou de hoop kunnen versterken dat Coinbase inderdaad van plan is Ripple’s XRP token weer toe te voegen. Als dat inderdaad gebeurd verwachten we een grote prijsstijging. Echter, of de code die de twitteraar heeft gedeeld nou echt bewijs is, valt nog maar te bezien.


Ripple bevindt zich in een opwaarts momentum

Ondanks dat Ripple dus nog altijd verwikkeld is in een lastige rechtszaak met de SEC bevindt de prijs zich in een opwaarts momentum. Op 22 december 2020 werd de rechtszaak aangespannen en toen ook grote exchanges de munt begonnen te delisten daalde de koers naar een dieptepunt van $0,17. Er zijn de afgelopen weken echter positieve signalen uit de hoorzittingen gekomen, wat suggereert dat Ripple een goede kans heeft dat de XRP-token weer verhandelbaar zou kunnen worden in Amerika.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten