Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple prijs schiet omhoog nadat advocaat voorspelt wat de volgende stappen zijn

Recentelijk ontgrendelde de rechter drie sets van documenten. Veel XRP investeerders vragen zich af wat er zou kunnen gebeuren met de Ripple vs SEC rechtszaak. Crypto advocaat John Deaton, die meer dan 64.000 XRP-houders in de zaak vertegenwoordigt, legde uit dat er twee mogelijke stappen zijn die de SEC zou kunnen maken. 


Advocaat die XRP-investeerders vertegenwoordigt deelt mening

Het nieuwe bewijsmateriaal omvatte de deposition notice en e-mails van de CEO van Ripple genaamd Brad Garlinghouse. Ook bevatte het de mails van Ripple-directeur Chris Larsen. 

Deaton suggereert dat het bijna onmogelijk zou zijn om een ​​echte correlatie te bewijzen tussen de XRP-prijs en openbare aankondigingen van Ripple. De advocaat voegde eraan toe dat de SEC ook moet bewijzen dat Garlinghouse en Larsen de token in de Verenigde Staten hebben verkocht.

De advocaat vroeg zich af of de SEC wil gaan beweren dat Ripple de secundaire markt voor XRP heeft gecreëerd. Hij verwacht dat het een lastige zaak wordt voor de Securities and Exchange Commission en dat Ripple er dus vrij goed voor staat.

Wil jij XRP verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


XRP prijs stijgt met 13%

De prijs van de XRP token is vandaag met meer dan 13 procent gestegen. De prijs is uitgebruiken boven de bovengrens van een symmetrisch driehoekspatroon (sym triangle) op de 4-uurs grafiek. Dat heeft een grote prijsstijging veroorzaakt.

Nu, rond de $0,75 grens, ligt er wel wat weerstand. Als deze grens met kracht doorbroken wordt kunnen de bulls zich richten op de high van 12 januari op $0,81.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten