Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple prijs stijgt nu positie in rechtszaak lijkt sterker te worden

De Ripple koers is ondergaat vandaag een mooie prijsstijging. Deze opwaartse trend wordt ondersteund door het optimistische sentiment onder crypto investeerders.


Optimistisch sentiment

Ripple heeft vandaag weer even de druk van de lopende rechtszaak van zich af weten te schudden. De prijs van 1 XRP token ligt op het moment van schrijven rond de $1,37 en is vandaag met meer dan 8 procent gestegen.

Op juridisch vlak groeit er voorzichtig optimisme onder de XRP-investeerders. Het verzoek van de SEC om documenten met betrekking tot het crypto bezit van haar werknemers te overhandigen zou namelijk in het voordeel van Ripple kunnen werken.

Bovendien geeft de SEC geen toegang tot interne documenten over de status van XRP en ETH waarin staat dat ze worden beschermd door DPP. Ook dit zou Ripple’s positie in de rechtszaak kunnen versterken. Deze hoop heeft de volatiliteit van XRP opgedreven, ook al zijn de opwaartse bewegingen veel zwakker dan die van andere cryptocurrencies.

Ook zien we dat XRP whales steeds actiever beginnen te worden. Dat is meestal een teken dat de XRP prijs op korte termijn zal stijgen. Deze twee factoren, samen met de bullish-uitziende grafieken, zou mogelijk voor een koersstijging van meer dan 40% kunnen zorgen.


Belangrijkste niveaus om in de gaten te houden

Op de 4-uurs grafiek is een duidelijk bullish beeld te zien aan de hand van de Moving Averages en de MACD. De prijs van de XRP blijft boven het keerpunt van $1,26 en het lijkt erop dat kopers zich voorbereiden op een weerstandstest op $1,38.

Een stijging van de koopinteresse kan de Ripple prijs misschien zelfs voorbij dit punt brengen. Als dat het geval is lijkt XRP klaar om het psychologische $1,50 niveau te testen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten